STANOVNICI KARABURME BESNI KO OSICE! Muškarac i žena uradili nešto zbog čega su MNOGI POBESNELI: I vrapci na grani znaju da se to NE RADI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.03.2024

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi su zgroženi.

STANOVNICI KARABURME BESNI KO OSICE! Muškarac i žena uradili nešto zbog čega su MNOGI POBESNELI: I vrapci na grani znaju da se to NE RADI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Iako živimo u 21. veku, neke navike Srba i dalje nisu iskorenjene. Naime, da za smeće postoje kontejneri, kante, i druga mesta namenjena za otpad znaju i vrapci na grani, međutim, pojedini građani koriste svaku priliku kako bi put do "bacanja smeća" skratili što više.

Tako je u beogradskom naselju Karaburma, osvanuo snimak koji je mnoge zgrozio. 

 

 

Naime, na instagram nalogu serbialive_beograd osvanuo je snimak gde muškarac i žena, na krajnje nepropisan način pale i odlažu smeće. 

Republika

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

 

 

Naime, ona je u kolicima namenjenim za rad do obale reke dovezla određenu količinu smeća, koje je izbacila na obalu, a potom dugačkom motkom isto pogurala u reku. 

Sa druge strane, najverovatnije u dvorištu kuće, muškarac je smeće palio, što nije dozvoljeno. 

Komentari ispod ovih snimaka nisu izostali, a građani nisu krili bes i razočarenje. 

Podsetimo, Prema odluci zakonodavne i izvršne vlasti , zabranjeno je nekontrolisano bacanje ili odlaganje smeća, komunalnog i opasnog otpada. Ako je propisana zabrana, onda je je to pravilo koje se mora poštovati, nepoštovanje za one koji to ne poštuju znači strogu kaznu.

Međutim, očigledno da za mnoge ovaj zakon ne važi. Pored ovog slučaja, ekipa Republike pisala je o mnogim sličnim situacijama. I zato je najbolje, da kada vidite da neko radi nešto protivno zakonu, prijavite slučaj, kako ne bismo trovali životnu sredinu. Posebno iz razloga što otpad često može biti otrovan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading