NAŠA GLUMICA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Sahranjena sa BRATOM, koji se UDAVIO u Dunavu - Tragedija kakva se NE PAMTI!

Autor:

Zabava

10.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata glumica izvršila je samoubistvo!

NAŠA GLUMICA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Sahranjena sa BRATOM, koji se UDAVIO u Dunavu - Tragedija kakva se NE PAMTI!

Foto: Google maps

Ivana Mlađović, glumica koja je stekla popularnost ulogom u seriji "Selo gori a baba se češlja", nažalost je izvršila samoubistvo pre tačno šest godina. Iako je javnost pamti po ulozi u seriji, njena životna priča krije mnoge neobične i tužne detalje.

Pre uloge u popularnoj seriji, Ivana je bila poznata kao Plejboj zečica i finalistkinja prvog izbora za "Plejboj devojku godine" u Srbiji. Međutim, nakon što je izgubila ovaj takmičarski izazov, okrenula se glumi i ostvarila ulogu koja će je proslaviti.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Ivana Mlađović

 


Ivana je bila poznata po svojoj borbi s opijatima i borbi s zavisnošću. Čak je bila i na lečenju, gde je, nažalost, upoznala osobu kod koje je predozirala i okončala svoj život. Ova tragična sudbina dodatno je obavijena tugom nakon gubitka njenog brata Jovana, koji se takođe suočavao s teškoćama i nažalost izgubio bitku s depresijom.
Republika

Foto: printscreen

Ivana Mlađović

 


Ivanina majka, Ljiljana, suočila se sa neizmernom tugom gubitka oba svoja dece. Kroz suze je ispričala kako je njen sin Jovan, vezan za sestru Ivana, takođe izgubio život, udavši se u Dunavu nakon Ivanine smrti. Njih dvoje bili su nerazdvojni i posvećeni jedno drugom, a sada su sahranjeni zajedno u Raškoj.

Ova tragična priča ostavlja dubok trag u sećanju javnosti, podsećajući nas na važnost borbe protiv zavisnosti i depresije. Ivana Mlađović će ostati upamćena po svojoj ulozi u seriji, ali i po svojoj teškoj sudbini, koja je prerano okončana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading