DVOJICA SPORTISTA UMEŠANI U SEKTAŠKE OBREDE: Objavljena matrica kojom TRUJU DECU - SKANDALOZNO!

Autor:

Zabava

10.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno u kakvu mračnu istinu su umešani sportisti!

DVOJICA SPORTISTA UMEŠANI U SEKTAŠKE OBREDE: Objavljena matrica kojom TRUJU DECU - SKANDALOZNO!

Foto: shutterstock

Srpska književnica i novinarka Simonida Milojković nedavno je šokirala javnost optužbama da su dvojica poznatih i uspešnih sportista iz Srbije članovi sekte i da "truju omladinu". Ova izjava izazvala je buru reakcija u javnosti i postala predmet brojnih rasprava.

Simonida Milojković je gostujući u jednom podkastu izjavila da su dvojica jako voljenih sportista iz Srbije članovi ozbiljne sekte, ali nije otkrila njihove identitete. Prema njenim rečima, ova dvojica sportista dovode svog gurua Muhandjija u Srbiju i navodno truju mladež, te uništavaju decu svojim sektaštvom.

Republika

Foto: ATA Images

Simonida Milojković

 

- Dvojica jako voljenih sportista su sektaši i to svog gurua Muhandjija dovode ovde po Srbiji i truju mladež, truju decu. Uništavaju svojim sektaštvom - navela je ona.

- Nemam ništa protiv toga da ta dvojica sportista se klanjaju svojoj stolici u dnevnoj sobi i da ih proglase za Boga. To je njihova privatna stvar, ali nemoj da propagiraš to. Jedan od njih uvodi joge u školu i to predstavlja kao sport - izjavila je ona gostujući u podkastu - istakla je ona.

Pored optužbi za članstvo u sekti, Milojković je takođe istakla da jedan od sportista kroz jogu uvlači decu u sektu, te da uvodi jogu u škole predstavljajući je kao sport. Ove tvrdnje su dodatno podgrejale polemike oko uloge sportista u društvu i njihovog uticaja na mlade generacije.

Republika

Foto: youtube.com

Simonida Milojković



Nakon ovih optužbi, javnost je podeljena. Dok jedni podržavaju Simonidu Milojković i pozivaju na temeljnu istragu o navodnom članstvu sportista u sekti, drugi izražavaju sumnju u istinitost ovih tvrdnji i ističu potrebu za konkretnim dokazima pre donošenja bilo kakvih zaključaka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading