TRAGEDIJA! Poginuo poznat muzučar, u saobraćajki ostao na mestu MRTAV - Porodica izdala saopštenje!

Autor:

Zabava

10.02.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati muzičar izgubio je život!

TRAGEDIJA! Poginuo poznat muzučar, u saobraćajki ostao na mestu MRTAV - Porodica izdala saopštenje!

Foto: shutterstock

Tragična vest o smrti Dereka McIntyrea, basiste popularnog benda Jamiroquai, potresla je muzičku javnost. U saopštenju porodice McIntyre, objavljenom u petak, navodi se da je muzičar preminuo u saobraćajnoj nesreći u mestu Bushey, Hertfordshire, u svojoj 66. godini.

Porodica McIntyre opisala je Dereka kao ponosnog oca, supruga, brata, sina, ujaka, dedu i prijatelja, ističući njegovu strast prema muzici i sviranju bas gitare tokom većeg dela života. Posebno su istakli njegov doprinos pesmama Jamiroquai-a, Roy Ayers-a, Beverley Knight i mnogih drugih. McIntyre je bio važan uticaj u životima mnogih ljudi, inspirišući ih i ohrabrujući kad god je to bilo moguće.

Republika

Foto: Twitter/jamiroquai

Derek McIntyre

 


Jay Kay, McIntyre-ov kolega iz benda Jamiroquai, izrazio je veliku tugu povodom gubitka i istakao McIntyre-ovu izuzetnu muzičku talentovanost. "Misli su mi uz njegovu porodicu, prijatelje i kolege muzičare koji su sarađivali s njim. Razmišljam o tebi na velikom koncertu na nebu, Derrick. J."

Policija Hertfordshire-a potvrdila je McIntyre-ovu smrt i apelovala na javnost za dodatne informacije. Detektivski seržant Craig Wheeler iz Odeljenja za saobraćajnu policiju izjavio je: "Naša misao je uz porodicu i prijatelje Dereka u ovom tužnom trenutku. Naši službenici nastavljaju da utvrđuju sve okolnosti ovog incidenta, i i dalje apelujemo za informacije. Ako ste bili u vožnji u tom području i videli šta se dogodilo, ili imate snimke sa kamere u automobilu koje bi mogle pomoći našoj istrazi, molimo vas da nas kontaktirate."

Ova tragična vest ostavlja svet muzike u žalosti, ali će sećanje na McIntyre-ovu muzičku zaostavštinu zauvek živeti kroz njegove melodije i uticaj koji je imao na ljude oko sebe.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading