TRUDNA NATAŠA ŠAVIJA! Starleta objavila SREĆNE VESTI - Ovako je saopštila OCU DETETA da će postati tata!

Autor:

Zabava

10.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija saopštila dečku da je trudna!

TRUDNA NATAŠA ŠAVIJA! Starleta objavila SREĆNE VESTI - Ovako je saopštila OCU DETETA da će postati tata!

Foto: ATAImages

Popularna starleta Nataša Šavija obradovala je svoje pratioce na Instagramu objavom srećne vesti - ona je trudna! Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, budući da je Nataša poznata po svom provokativnom i ekscentričnom stilu života.

Nataša je podelila fotografiju na kojoj pozira sa trudničkim stomakom, uz emotivnu poruku u kojoj je izrazila svoju radost i uzbuđenje zbog dolaska bebe. Mnogi pratioci su izrazili oduševljenje i čestitali starleti na ovom divnom događaju.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija Instagram

 


Ono što je takođe privuklo pažnju jeste činjenica da je Nataša iskoristila ovu priliku da promoviše svoju stranicu na platformi "OnlyFans". Ova platforma postala je popularna među javnim ličnostima, omogućavajući im da dele ekskluzivni sadržaj sa svojim fanovima uz određenu cenu.

Nataša je vešto iskoristila svoju trudnoću kao marketinški potez, ističući da će sada na "OnlyFans" platformi deliti intimne trenutke iz svog života kao buduća majka. Ovakav pristup izazvao je različite reakcije među pratiocima, ali je definitivno privukao pažnju na njenu platformu.

Ova vest izazvala je živu reakciju javnosti, sa mnogobrojnim komentarima na društvenim mrežama. Dok su neki izrazili oduševljenje i čestitali budućoj majci, drugi su bili skeptični u vezi sa promocijom "OnlyFans" platforme u kontekstu trudnoće.
Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija Instagram

 


Ipak, neosporno je da je Natašina objava izazvala veliku pažnju i pokrenula brojne diskusije o tome kako javne ličnosti koriste društvene mreže i platforme za zaradu.

Nataša Šavija je već godinama prisutna na javnoj sceni, ali se ova vest definitivno izdvojila kao jedan od najvažnijih trenutaka u njenom životu. Očekuje se da će Nataša i dalje privlačiti pažnju javnosti svojim nekonvencionalnim pristupom i da će trudnoća dodatno obogatiti njen javni profil.

Na kraju krajeva, Natašina trudnoća i promocija "OnlyFans" platforme sigurno će ostati tema razgovora u narednom periodu, dok će njeni fanovi s nestrpljenjem pratiti svaki njen korak ka materinstvu i novim poslovnim poduhvatima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading