TAMARA ĐURIĆ I JOVANA JEREMIĆ OČI U OČI: Starleta upala kod voditeljke u studio, došlo do ŠOKANTNOG PREOKRETA!

Autor:

Zabava

11.02.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret Jovane i Tamare izazvao je haos na društvenim mrežama.

TAMARA ĐURIĆ I JOVANA JEREMIĆ OČI U OČI: Starleta upala kod voditeljke u studio, došlo do ŠOKANTNOG PREOKRETA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tokom vođenja jutarnjeg programa "Novo jutro", voditeljku Jovanu Jeremić iznenadila je neočekivana poseta starlete Tamare Đurić. Iako su njih dve imale burne sukobe na društvenim mrežama, situacija u studiju je bila iznenađujuće mirna.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić uletela kod Jovane u studio

Iako su mnogi očekivali napetu atmosferu, Jovana je srdačno dočekala Tamaru, izražavajući radost zbog njenog dolaska. Ovaj susret izazvao je čuđenje mnogih, s obzirom na prethodne konflikte.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić i Jovana Jeremić zakopale ratne sekire

- Stigla nam je i Tamara Đurić. Ljubavi, pa gde si ti? Čekaj, posle svega? Za sve ove dušebrižnike, mnogo mi je drago što si došla - poručila je Jeremićeva gledaocima. Nakon toga, voditeljka i Đurićeva su se čak i zagrlile i poljubile pred kamerama, zbog čega su mnogi ostali u čudu. Ovaj neočekivani gest izazvao je različite reakcije u javnosti.

- "Bravo devojke pokazale ste šta ste i ko ste", "Samo sujetni ljudi ne znaju da oproste, neka ste zapušile usta svim dušebrižnicima", "Kakvo iznanađenje", "Od danas je sve moguće, ali to je ta Jovana Jeremić, jedna jedina neponovljiva" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić oduševila sve ulaskom u jutarnji program

Inače, u nedavnom javnom istupu, Tamara Đurić je uputila oštre reči na račun voditeljke Jovane Jeremić, nazivajući je pogrdnjim rečima, ali joj ni Jovana tada nije ostala dužna. Ovaj sukob je privukao veliku pažnju javnosti i izazvao različite spekulacije, a sada je jasno da su zakopale ratne sekire.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić i Jovana Jeremić se pomirile pred kamerama

Podsećamo, popularna voditeljka Jovana Jeremić i danas je privukla veliku pažnju svojim stajlingom u Jutarnjem programu televizije Pink. Jeremićeva je nosila usku belu haljinu, koja joj se pripila uz telo, a tokom pauze za reklame napravila je i izazovni snimak, na kom je "vodila ljubav" sa kamerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading