BRANISLAV LEČIĆ PROŠETAO ZANOSNU PLAVUŠU: Sve gledali u glumca i atraktivnu rediteljku na premijeri filma o Duletu Saviću! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se velika prašina nakon što se poznati glumac pojavio sa rediteljkom!

BRANISLAV LEČIĆ PROŠETAO ZANOSNU PLAVUŠU: Sve gledali u glumca i atraktivnu rediteljku na premijeri filma o Duletu Saviću! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Sinoć je u MTS Dvorani održana premijera filma "Dule Savić, a u Londonu muk". rojne poznate ličnosti pojavile su se da podrže Duleta Savića, a veliku pažnju privukao je i poznati glumac Branislav Lečić.

Naime, Branislav se na crvenom tepihu pojavio sa atraktivnom plavušom, rediteljkom Brankom Bešević Gajić, koja je bila damski obučena. Ipak, niko nije znao da li je reč o prijateljskom, kolegijalnom odnosu ili je po sredi nešto više.

Republika

Foto: Republika/Vladimir Lukić

Branislav Lečić i Branka Bešević Gajić

Veliku pažnju na premijeri Duletovog filma privukle su i dve poznate dame. Pevačica Ivana Jordan stavila je tačnu na brak sa Dušanom Antonijevićem 2016. godine, a potom uplovila u novi ljubavni odnos, što je potvrdila pre dve godine, a sinoć se pojavila sa svojim dečkom.

Druga poznata dama koja je stigla na premijeru filma sa svojim partnerom je voditeljka Marija Veljković. Ona je pre dve godine uplovila u vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem, sa kojim je zablistala večeras.

Sve oči bile su uprte i u glumicu Mirku Vasiljević, koja je došla da podrži svekra. Mirka je povela svoju decu, dok je njen suprug Vujadin Savić bio na pripremama, te nije mogao da prisustvuje premijeri.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirka Vasiljević sa decom

Brojni proslavljeni sportisti došli su da podrže Duleta Savića, ali i mnoge poznate ličnosti, poput Neleta Karajlića, Eve Ras, Ljubivoja Ršumovića, Jovane Tipšin, Matije Bećkovića, Tome File, doktora Milovana Bojića, patrijarha Porfirija...
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading