LEČIĆ UŽIVO ISPROZIVAO DANIJELU ŠTAJNFELD: Poprskan sam blatom koje ne mogu da perem svaki čas, tužena je!

Autor:

Zabava

06.01.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić uživo u programu progovorio o procesu protiv Danijele Štajnfeld!

LEČIĆ UŽIVO ISPROZIVAO DANIJELU ŠTAJNFELD: Poprskan sam blatom koje ne mogu da perem svaki čas, tužena je!

Foto: Republika.rs, pink/printscreen

Poznati glumac Branislav Lečić na Badnji dan prisetio se svog odrastanja, poslovnih početaka, ali i uloga koje je odigrao, a potom priznao koji su mu bili najteži momenti u životu. Lečić je istakao da je "kada dovoljno dugo traješ" u javnom životu ljudi počinju da se interesuju za sve intimne stvari, ali da, sa druge strane, "to postaje atak na privatnost". Dotakao se i glumice Danijele Štajnfeld.

- Počinjete da budete neka vrsta sredstva, a kao ličnost postajete sredstvo za postizanje ličnih ciljeva - pojasnio je Lečić.

- Nije jednostvano baviti se glumom. Kada je privatni život u pitanju, strašno je kada imate čudne doživljaje. U radikalnom smislu mi se desilo da sam imao prijateljsku vezu, pa sam doživeo to što jesam. Ni jedna žena sa kojom sam bio se nije tako ponašala. Samo one sa kojima nisam bio su imale razloga da takve stvari preduzmu i da nas izblamira - rekao je on, pa objasnio:

Republika

Foto: printscreen, ST/ Đ. KOJADINOVIĆ

Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić

- Strašno me zaboli kada nekome daš dušu, hoćeš da pomogneš, a doživiš nešto sasvim drugo. Šta je važnije u životu nego imati oko sebe ljude koje voliš? Decu svakako voliš, ali zavoleti nekog čoveka koji te razume, to je velika stvar. Možda sam za to imao priliku. Ove dve dame -- rekao je Lečić misleći na prisutne - Moram to da kažem javno, su se ponašale časno, prijateljski i ljudski. Dale su mi podršku i bile su tu kada je trebalo. To ne mogu da zaboravim. To je karakteristika njihovih ličnosti. Svaka im čast - dodao je glumac.

- Ja sam oblaćen, poprskan blatom koje ne mogu da perem svaki čas. Naravno, ona je tužena i Danijela Šteinfeld ima proces koji će dokazati da je kriva, da je primenila nešto sasvim nepotrebno u svom životu, a to je da optuži nekoga za nešto što se nije desilo. Eto, tu se završila priča kojom je jasno da je to lažna, da je to konstrukcija i da ima svoje pozadinske ciljeve, ali odrazila se na moj život jer ja sam oblaćen. Kao da ja ne želim da zaštitim sve žene koje su na bilo koji način nasilno pokoravane ili krojene ili usmeravane u životu. Ja sam jedan od boraca upravo za to. Ne dozvoljam da se žena vređa ni po kojoj osnovi - istakao je Lečić za "Kurir TV" u emisiji "dIvan show".

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Branislav Lečić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading