ĐOGANIJEVA U ZAGRLJAJU DEČKA ROBIJAŠA: Osvanuo snimak Lunine sestre nakon SAOBRAĆAJKE - svi gledaju u OVO!

Autor:

Zabava

07.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Đogani pokazala kako je uživala sa svojim dečkom pre njegove robije!

ĐOGANIJEVA U ZAGRLJAJU DEČKA ROBIJAŠA: Osvanuo snimak Lunine sestre nakon SAOBRAĆAJKE - svi gledaju u OVO!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, već neko vreme je u vezi sa dečkom koji robija u Centralnom zatvoru, a kako su mediji ranije pisali, posećuje ga svake nedelje. Nina još uvek nije otkrila identitet svog dečka, ali ne krije koliko je zaljubljena u njega, te se često na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram nađu slike i snimci sa njim, na kojima mu prekriva lice.

Na Instagramu je sada objavila video sa njim, u kom se nalaze njihove stare uspomene. Nina je pokazala kako izgledaju dok razmenjuju nežnosti u automobilu, kao i dok se šetaju i drže za ruku.

- Moje sve - napisala je Nina preko objave sa mišićavim mladićem.

Nina je nedavno imala saobraćajku na autoputu sa svojom majkom Anabelom, nakon čega je završila u bolnici, gde joj je stavljena kragna.

- Nina je dobro. Danas smo bile na kontroli u Urgentnom centru. Lekari kažu da je ugruvana, ali da nema ozbiljne povrede, nije to ništa strašno. Jedino je vrat malo povredila, pa će narednih desetak dana morati da nosi kragnu - rekla je Anabela za Alo, pa je dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Nina Đogani nosi kragnu posle udesa

- To je nešto što se svima dešava. Neka je na čast onima koji se sprdaju sa tim, ja zaista neću da im pridajem na značaju. 

- Sada smo svi dobro. Ja sam se uzrujala kada sam čula, a i Luna je, ali sada sam uverena da je sve okej pa smo se smirili svi - ispričala je pevačica nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading