NINA ĐOGANI ZAKOVANA ZA KREVET, A EVO SA KIME JE U KREVETU: Nakon UDESA pojavio se prvi snimak Anabeline ćerke!

Autor:

Zabava

03.03.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Đogani pokazala kako izgleda sa kragnom na vratu.

NINA ĐOGANI ZAKOVANA ZA KREVET, A EVO SA KIME JE U KREVETU: Nakon UDESA pojavio se prvi snimak Anabeline ćerke!

Foto: ataimages, shutterstock

Nina Đogani, poznata ličnost iz javnog života, doživela je saobraćajnu nesreću sinoć na autoputu, tokom koje je zadobila povrede. Hitna medicinska pomoć je odmah reagovala i prevezla je u Urgentni centar u Beogradu radi daljih pregleda i lečenja.

Foto: Instagram.com

Nina Đogani pokazala kako izgleda sa kragnom na vratu

 

Naime, Nina Đogani se sada oglasila na Instagram profilu i otkrila ko je zapravo čuva u ovim teškim danima. Đoganijeva je ležala u krevetu sa kragnom na vratu, a sve vreme joj u krevetu društvo pravi pas. 

- Evo ko mene čuva - napisala je Nina Đogani dok se mazila sa psom. 

 

Po dolasku u bolnicu, Nina je prošla kroz razne medicinske analize i snimanja kako bi se utvrdio stepen povreda. Prema rečima izvora iz bolnice, Nina je bila suvozač u vozilu koje se sudarilo s Poršeom, a nakon nesreće je odmah upućena neurohirurgu na skeniranje glave. Srećom, prema informacijama iz bolnice, sa hirurške strane nije bilo potrebe za intervencijom, dok se kod ortopeda na kraju nije ni javila.

Foto: ATA Images, RINA

Nina Đogani i Anabela Atijas

 

Luna Đogani i Marko Miljković potvrdili su da je Nina dobro i da nema ozbiljnih povreda. Takođe, Anabela Atijas, majka Nine Đogani, je izjavila da je Nina trenutno podvrgnuta pregledima, te da su povrede, srećom, manjeg obima, iako je povredila ruku i vrat.

- Nina je imala udes, dobro je, "čuknula" se sa Poršeom, ništa strasno...Na autoputu se desio udes kada je u Areni bila utakmica, tu je bio i zastoj u saobraćaju. Anabela je bila u drugom autu i sve je okej, ona je 100% bezbedna, stvarno nije ništa strašno - rekli su Luna i Marko za portal Srbija Danas.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading