HRVATIMA SMETAJU I MRTVI SRPSKI HEROJI: Sramno izveštavanje o Teya Dorinoj POBEDI, a evo kako ona priča o NJIHOVOM PREDSTAVNIKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica se uključila uživo u program jedne zagrebačke televizije i progovorila o simbolici svoje pesme i hrvatskom predstavniku na Evroviziji!

HRVATIMA SMETAJU I MRTVI SRPSKI HEROJI: Sramno izveštavanje o Teya Dorinoj POBEDI, a evo kako ona priča o NJIHOVOM PREDSTAVNIKU! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/ Eurovision Song Contest, shutterstock

Hrvatski mediji ponovo su šokirali region izveštavanjem o našim pevačima, ovog puta o pobednici takmičenja "Pesma za Evroviziju". Naime, nakon što je Teya Dora osvojila prvo mesto na ovom takmičenju i tako dobila mogućnost da našu zemlju predstavlja na "Evroviziji" u Malmeu, hrvatski portal "Index.hr" objavio je vest sa tendencioznim naslovom - Hrvati komentiraju srpsku pjesmu za Eurosong: "Netko mora biti posljednji".

Kako navode u tekstu, našu pevačicu mnogi hvale, ali postoji i deo hrvatske publike kojima pesma "baš i nije sela". Potom su naveli nekoliko komentara sa društvenih mreža. 

Republika

Foto: Index.hr Printscreen

Ovako hrvatski portal Index.hr izveštava o našoj pobednici

"Definitivno sam fan dobre pjesme, a ne spektakla. Ovo je dobra izvedba, a sviđa mi se i što pjeva na svom jeziku. Iako je naš Vinko Ćemeraš pjevao na engleskom, bio mi je favorit i glasala sam za njega. No, nadam se da će i Lazanja dobro proći na Eurosongu", "U svakom slučaju, Hrvatska neće biti zadnja", "Netko mora biti posljednji", "Srbija je uvijek dobro kotirala na Eurosongu. Vjerujem da će i sad", "Pjesma je super, ali nije za Eurosong. Takve stvari rijetko dobro prolaze", "Iskopirala je Loreen", "Konstrakta je imala savršenu pjesmu", "Pjesma nije loša, ali je jako dosadna", "Prvih pola minute je bilo obećavajuće, a onda se nije dogodilo ništa. Pjesme Francuske i Italije su top, kvalitetne i vokalno i melodijski", neki su od komentara koje su izdvojili, a naveli su i one koji su smatrali da će se na "Evroviziji" njihov predstavnik Baby Lasagna boriti sa Anđelom Ignjatović Breskvicom:

"Ne sviđa mi se. Sviđa mi se Gnezdo orlovo i ne mogu vjerovat da je pored te pjesme ova pobijedila", "Mislio sam se da će se Breskvica i Lasagna boriti koji će biti bolji, ovo će sada za Lasagnu biti lagano", "Breskvica je bila bolja", "Breskvica je imala 10 puta bolju pjesmu", pisali su.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teya Dora, predstavnica Srbije na Evroviziji

Sa druge strane, naša predstavnica Teya Dora se uključila u program jedne zagrebačke televizije, te navela da joj je drago što će se naći sa hrvatskim predstavnikom u polufinalu, kao i da joj je drago što je on prvi na kladionicama.

- Lepo se osećam, krenuli smo s pripremama i onime što treba poslati za Evrosong. Biće tu puno posla, jako sam srećna zbog svega i čast mi je. Na Evrosongu ćemo imati veću scenu i volela bih da i nastup bude bolji i veći. I dalje se držim sličnog koncepta s manjim izmenama, ali tek smo počeli pričati o tome - rekla je Teya Dora o svom nastupu, pa otkrila šta misli o hrvatskom predstavniku:

- Drago mi je da je prvi na kladionicama, super je pesma i zabavna je. Naše pesme su suprotne, moja je balada, a njegova je zabavna i zanimljiva. Drago mi je što ćemo biti u istom polufinalu. Odlična je konkurencija i odlične su pesme, a i naša pesma je odlična - poručila je ona za hrvatske medije.

 

 

Pevačica je hrvatskim medijima objasnila i simboliku svoje pesme.
 
- Ramonda je cvet koji ima jako lepu simboliku i povezan je s 11. novembrom kada se obeležava dan primirja u Prvom svetskom ratu. Ramonda na prvi pogled ima običan izgled, a zapravo je snažna i jaka te se kaže da je samo jedna kap vode može oživeti kada uvene. To nam govori da uvek ima nade i to sam želela preneti - ispričala je ona, pa dodala:
 
- Ovakva vrsta emocije nalazi se u svakom čoveku i svi mi imamo neke borbe i uvek težimo svetlu, treba nam vera i nada. Volela bih da svako protumači onako kako želi - dodala je ona.
 
Republika

Foto: ATAImages

Teya Dora, Ramondin cvet

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading