ISTINA O ODNOSU HARISA I ĐINE: Popularni pevač progovorio o NASLEDNICI!

Autor:

Zabava

22.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta Haris kaže o svojim naslednicima!

ISTINA O ODNOSU HARISA I ĐINE: Popularni pevač progovorio o NASLEDNICI!

Foto: ATA Images

Popularni pevač Haris Džinović nedavno je otvorio dušu za kamere emisije "Premijera - Vikend specijal", gde je govorio o odnosu sa svojim naslednicima. Haris je otkrio da li njegova deca vole da posećuju njegove nastupe. 

Sa bendom sam, deca ne idu na nastupe. Jedino ako su nekada u Beogradu, ako nije, šta znam ne idu. Pa imaju oni svoju muziku - naveo je on, pa prokomentarisao decu.

Džinović je priznao i da li mu smeta što se toliko piše o njegovoj mezicimi Đini Džinović, koja skoro svakodnevno "puni" medijske stupce. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Haris o odnosu sa decom

Ne smeta mi, što bi mi smetalo ako je neko lep, pogotovu ako je moje dete. Ne mešam se, ne mešam se u to jer može doći do sudara mišljenja. O Tiktoku  i tim stvarima ne znam ništa, niti želim da znam, nije to moje vreme. Sve prepuštam njoj, ona je mlada, pametna, zna šta radi. Ako joj dobro ide, onda je uspešna. Ako ima atribute, što da ne bude u javnosti. Nemam pojma šta je u njihovoj glavi kada je moja muzika u pitanju. Ko zna šta je u njihovoj glavi - izjavio je on za televiziju Pink.

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića, postala je poznata influenserka, a sa svojim pratiocima na društvenim mrežama svakodnevno deli dešavanja iz svog života. Đina privlači veliku pažnju domaće javnosti, koja prati svaki njen korak, a nedavno je proslavila svoj rođendan. Dečko i ona su otišli iz Beograda i rođendan proslavili u jednoj vikendici.

Republika

Foto: Instagram.com

Đina i njen dečko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading