HARIS DŽINOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON RAZVODA OD MELINE: Detalj koji je sve ŠOKIRAO, evo u kakvom se izdanju pojavio pevač!

Autor:

Zabava

22.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris Džinović prvi put u javnosti nakon ljubavnog brodoloma.

HARIS DŽINOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON RAZVODA OD MELINE: Detalj koji je sve ŠOKIRAO, evo u kakvom se izdanju pojavio pevač!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Haris i Melina Džinović

Nakon 22 godine braka, pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović odlučili su da okončaju svoju emotivnu vezu. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, pogotovo zbog spekulacija o Melininom novom ljubavnom interesu.

Međutim, Haris je odlučio da stavi tačku na sve spekulacije i objasnio za medije da je to jedan običan proces i da od toga ne želi da pravi nikakvu pompu.

Foto: ATAImages, Shutterstock

Haris Džinović i Melina Džinović razvod

 

- Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod. Ima stara izreka "Prevareni muž zadnji sazna", nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, pitajte Melinu, nisam ja nju ostavio nego ona mene, ona zna sve. Nisam spreman za novu ljubav, principijalno ne - rekao je Haris za "Blic".:

Prošle noći Haris Džinović prvi put se pojavio u javnosti nakon ove informacije o razvodu i to u jednom prestoničkom restoranu, gde je imao nastup. Haris je bio vrlo srećan i uzbuđen zbog nastupa, a prisutni posetioci su bili oduševljeni njegovim glasom i harizmom. 

Haris je na sebi imao plavu košulju, šešir, koji je njegov zaštitni znak, ali sa sobom je sve vreme imao dobro raspoloženje, što je i podelio sa ljudima koji su se našli na njegovom nastupu. 

Haris je istakao da ne želi previše da priča o privatnom životu, ali je naglasio da nije ljut zbog naslova i vesti koje su se pojavile u medijima, te svoju, sada već bivšu suprugu, nazvao "gospođicom koja je polupoznata".

- Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan razvod. Prevareni muž zadnji sazna, nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene. Nisam spreman za novu ljubav! Nije lako kada vam se rastavi porodica, ali iz svake bitke izađes jači, mora da se nastavi... - istakao je pevač, prenosi Alo, te kratko otkrio kako se nosi sa medijskom prašinom koja se digla oko njega i Meline.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading