ŠKALJARCI PONOVO NE MIRUJU: Rafal na otvaranju lokala, ima ranjenih!

Autor:

Svet

22.03.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori sada tragaju za dvojicom napadača.

ŠKALJARCI PONOVO NE MIRUJU: Rafal na otvaranju lokala, ima ranjenih!

Foto: Profimedia

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u naselju Cijevna u Crnoj Gori ranjen je Z. P.

Inspektori sada tragaju za dvojicom napadača, od kojih je jedan identifikovan kao pripadnik škaljarskog klana, dok je drugi Baranin Z.M. Detalji o motivima napada još uvek nisu jasni, ali policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, prenose Vijesti.


Nakon pucnjave, bezbednosne mere su pojačane u naselju Cijevna, a građani su pozvani da budu oprezni i da sarađuju sa policijom ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u hvatanju napadača. Ovo je izazvalo zabrinutost među lokalnim stanovništvom, koje se nada brzom rešavanju ovog slučaja.

Nakon pucnjave, lokalna zajednica je izrazila uznemirenost i zahteva od nadležnih organa da preduzmu sve neophodne mere kako bi se osigurala bezbednost građana. Ovo nije prvi put da naselje Cijevna bude poprište nasilja, te je važno da se preduzmu koraci ka očuvanju mira i stabilnosti u ovom regionu.

Policija je tokom uviđaja pronašla oko 20 čaura.

Da podsetimo, juče tri člana zatvorskog osoblja upucana su u zasedi dok se jedan osuđenik vraćao u zatvor iz medicinskog centra u Bojsu, u državi Ajdaho, saopštili su danas zvaničnici.

Veruje se da su zatvorenik i strelac pobegli zajedno, a policija traga za njima od srede, kada se incident dogodio.

Službenici odeljenja za popravke u Ajdahu prevezli su zatvorenika Skajlara Mida u regionalni medicinski centar Sent Alfons u utorak uveče, navodi se u saopštenju grada Bojsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading