KIRJOS OTKRIO NOVAKOVE PLANOVE! Ovo je NAREDNO gostovanje Đokovića!

Autor:

Sport

22.03.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser važi za velikog prijatelja prvog reketa sveta.

KIRJOS OTKRIO NOVAKOVE PLANOVE! Ovo je NAREDNO gostovanje Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Posle neuspelog učešća na Mastersu u Indijan Velsu, kada je Novak Đoković eliminisan u trećem kolu od Italijana Luke Nardija, koji je u Kaliforniju došao kao "laki luzer" iz kvalifikacija, zabrinuli su se i fanovi prvog reketa sveta.

Nole je, naime, odlučio da propusti i Masters u Majamiju, da bi i legendarni Šamilj Tarpišćev, otkrio da Srbin ima blagu povredu, zbog koje nije otputovao u Moskvu na fudbalski meč između Rusije i Piksijevih "orlova".

U međuvremenu, italijanska "Gazeta" bavila se Noletom, dok je sada i njegov veliki prijatelj i rival Nik Kirjos objavio koji su naredni koraci srpskog asa.

 

 

Australijanac je odlučio da dovede Đokovića pred TV kamere i biće gost u Nikovom podkastu "Good trouble" ("Dobra nevolja"). Izvesno je da će osvajač 24 Grend slem titule dati mnogo zanimljivih i iskrenih odgovora. Biće posebno interesantno jer gostuje kod čoveka sa kojim ima fenomenalan odnos i koji ga odlično poznaje.

Odavno se nije desilo da Novak sezonu počne bez trofeja na velikim turnirima. Podsetimo, nakon ispadanja u polufinalu Australijan opena, prvog Grend slema u sezoni, od kasnijeg osvajača Janika Sinera iz Italije, najbolji u istoriji je doživeo novo razočaranje.

U "kalifornijskoj pustinji" je opet Italijan bio koban po njega, ali daleko slabije rangiran, što je Đokoviću bilo prvi put u karijeri da ispadne od igrača koji se nalazi ispod 100. pozicije na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading