KATASTROFA JE BLAGA REČ! Novak Đoković je POVREĐEN!

Autor:

Sport

22.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve izašlo na videlo.

KATASTROFA JE BLAGA REČ! Novak Đoković je POVREĐEN!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković bio je pozvan na spektakl u Moskvi gde su fudbalske reprezentacije Rusije i Srbije odigrale prijateljsku utakmicu.

"Baćuške" su slavile ubedljivo 4:0, međutim, prvi reket ATP liste, usled velikog broja obaveza nije mogao da se pojavi na stadionu Dinama "VTB areni", pa se ljubazno zahvalio na pozivu.

Šamilj Tarpišćev, alfa i omega ruskog tenisa, otkriva da je uveren da bi rekorder po broju Grend slem titula sigurno bio na stadionu da je mogao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

– Zaista smo hteli da pozovemo Đokovića, međutim za njega je bilo nemoguće da dođe zbog takmičarskog kalendara. Osim toga, on je povređen i mora da ide na terapije – rekao je Tarpišćev, otkrivši da Novak ima problem sa povredom, mada Srbin to nikad javno nije izjavio.

Legendarni Rus je na kraju konstatovao:

– Sve do skoro nije bilo jasno da li će doći ili ne. Ja sam čak pre nekoliko dana razgovarao sa njegovim stricem. Da nije u pitanju turnirski kalendar, došao bi. Novak je naš prijatelj - istakao je Tarpišćev.

Novak Đoković je, podsetimo, posle šokantne eliminacije u 3. kolu Indijan Velsa, odlučio da propusti Masters u Majamiju, kako bi se što bolje pripremio za sezonu na šljaci i učešće na Mastersu u Monte Karlu, potom i na Rolan Garosu.

Srbina je u "kalifornijskoj pustinji" zaustavio kvalifikant i "laki luzer" Luka Nardi, koji je odmah posle toga eliminisan od Amerikanca Tomija Pola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading