NIKADA NIJE BILO OVAKO! Italijani OTKRILI tajnu o Novaku i ŠOKIRALI ceo svet!

Autor:

Sport

22.03.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser okreće se pripremama za sezonu na šljaci.

NIKADA NIJE BILO OVAKO! Italijani OTKRILI tajnu o Novaku i ŠOKIRALI ceo svet!

Foto: www.profimedia.rs

Prestižni italijanski list "Gazeta delo Sport" izbacio je tekst u kome se Novak Đoković naziva "potpuno praznim i punim sumnji", dok je autor istog naglasio istovremeno da prvi reket sveta "više ne zna kako da pobeđuje".

Ujedno, Italijani se pitaju se i kada će se Nole uopšte vratiti na teren, uz poruku da to više nije isti teniser od kojeg svi strahuju, pa ni kvalifikanti poput Luke Nardija koji ga je eliminisao sa Mastersa u Indijan Velsu. 

- Možda su sada oni najbliži njemu zabrinuti zbog njegovog neuobičajenog manjka apetita 'kanibala' koji deluje prazno i traži motivaciju. Možda je to do odsustva arhi-rivala Nadala i Federera, možda zbog talasa mladih tenisera zbog kojih se oseća kao riba na suvom u 37. godini... Činjenice govore za sebe: Đoković ne pobeđuje više i sada je i njegovo prvo mesto na ATP listi - napisali su iz "Gazete delo Sport".

Republika

Foto: printscreen/x.com

 

U pomenutom tekstu se dalje navodi:

- To nije idelna situacija ako se uzme u obzir da Nole brani veliki broj poena na šljaci, uključujući 2.000 na Rolan Garosu koji je osvojio prošle godine. I dalje nije jasno šta je njegov plan: trenutno trenira u Monte Karlu što će nas navesti na to da će igrati na ovom mastersu, ali od izvora iz njegovog kruga može da se čuje da je njegova motivacija na istorijskom minimumu. Fizički i dalje nije na najboljem nivou, rezultati poslednjih mečeva nisu mu dali da uđe u ritam, dok i mentalno ne deluje previše dobro. Izrazi lica u prvim mesecima godine jasno govore - prenosi "Gazeta delo Sport".

Evidentno je da Italijani ukazuju na fakat da se Novak bliži odluci kada će reći "zbogom" aktivnom igranju "belog sporta", ali prethodnih meseci srpski as je naglašavao da je i dalje silno motivisan, kao i da će se takmičiti sve dok može da bude na visokom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading