OVU BRUTALNU CRNKU JE ISPUSTIO NOVAK ĐOKOVIĆ: Ne zna se da li je bolja NAPRED ILI POZADI, ovakva im je bila INTIMA (FOTO GALERIJA)

Autor:

Lifestyle

21.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko žena bilo je povezano sa teniserom Novakom Đokovićem.

OVU BRUTALNU CRNKU JE ISPUSTIO NOVAK ĐOKOVIĆ: Ne zna se da li je bolja NAPRED ILI POZADI, ovakva im je bila INTIMA (FOTO GALERIJA)

Foto: instagram

Bivša devojka Novaka Đokovića Lidija

Pre oko deset godina, Novak Đoković je zvanično rekao "da" svojoj dugogodišnjoj izabranici Jeleni Ristić na Svetom Stefanu. Par se tada zavetovao na večnu ljubav, a dva meseca kasnije, u oktobru, Nole i Jelena su dobili sina Stefana, a nakon tri godine i ćerku Taru.

Iako je ova ljubav krunisana brakom, Novak je pre Jelene imao devojke, a jedna od njih za koju je šira javnost saznala je di džej Lidija Popović. Izuzetno uspešna u svom poslu, popularna i na Instagramu, Lidija je u svetu muzike prepoznatljiva kao Lejdi Li. Na pomenutoj društvenoj mreži prati je više od dva miliona ljudi, a nije poznato da li je pronašla ljubav svog života.

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam - rekla je Lidija jednom prilikom.

Njihova romansa desila se pre nego što je Novak postao faca "broj 1" u svetu i daleko manje popularan nego sada, dok su priče i da je razlog raskida baš zbog uspona njegove karijere.

Popovićeva sigurno zarađuje dobro od svog biznisa, a nagađa se da je nekada imala i više od osam nastupa, od kojih su neki bili čak i u Aziji gde je zarađivala  po 80.000 evra za noć. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading