ĐOKOVIĆ ŽIVI PUNIM PLUĆIMA: Novak viđen NA ŽURCI u Majamiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.03.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako neće igrati na turniru u Floridi, Nole uživa u blagodetima noćnog života.

ĐOKOVIĆ ŽIVI PUNIM PLUĆIMA: Novak viđen NA ŽURCI u Majamiju! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković boravi u Majamiju, gde se trenutno održava masters turnir, a iako Nole neće nastupati, odlučio je da doputuje i odlično se zabavlja.

Srbin je tako uslikan u opuštenom izdanju na plaži, delio je autograme, kupao se, sunčao i ponašao kao sav normalan svet, a sada je odlučio da poseti žurku koju je organizovao njegov glavni sponzor, proizvođač opreme Lakost.

 

 

- Ovde sam u Majamiju na veoma lepoj Lakost zabavi na plaži, pred početak turnira u Majamiju 2024. Nadam se da ćete doći i uživati u turniru, imati sjajnu nedelju i nadam se da se vidimo na terenu uskoro - poručio je Đoković.

Novak je kao što je poznato, nakon šokantnog poraza u trećem kolu Indijan Velsa odlučio da prskoči Majami, a prvi naredni turnir biće mu u Monte Karlu na šljaci.

Đokoviću je potrebno da napuni baterije i posveti se porodičnim obavezama i aktivnostima koje nemaju veze sa tenisom.

Novak izaziva mnogo pažnje gde god da se pojavi, a u poslednje vreme se družio sa mnogim zvezdama svetskog sporta poput Nikole Jokića, Lebrona Džejmsa, Stefa Karija.

Fokus što se tenisa tiče će Đokoviću svakako biti na gren slem turniri i  Olimpijske igre u Parizu.

Jedini "veliki" trofej koji fali Novaku u prebogatoj riznici su upravo OI, a u "gradu svetlosti" će mu biti možda i poslednja prilika za zlato, jer će imati 37 godina.

Nema sumnje da je kriza rezultata kod Novaka prolazna, a pokazaće još jednom svima po povratku na teren da je sa razlogom najbolji koji je ikada držao reket u ruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading