PROKLETSTVO AUTOBUSA BROJ 78! Oglasila se Dea Đurđević nakon tragedije kod Karađorđevog parka - NEVEROVATNA PODUDARNOST, tera jezu u kosti!

Autor:

Zabava

20.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autobus je tada u ranim jutarnjim satima proklizao na nizbrdici Ulice Ljutice Bogdana i prilikom udara u voditeljku levu ruku joj je iščupao iz ramena, ali su lekari nakon brojnih operacija uspeli da je prišiju.

PROKLETSTVO AUTOBUSA BROJ 78! Oglasila se Dea Đurđević nakon tragedije kod Karađorđevog parka - NEVEROVATNA PODUDARNOST, tera jezu u kosti!

Foto: Nebojša Mandić, Youtube/Dobro Jutro - Jovana & Srđan

Žena V. J. (69), koju je u ponedeljak popodne udario točak otpao sa gradskog autobusa linije 78, podlegla je na kraju povredama u bolnici, a ovaj slučaj šokirao je javnost.

Naime, na istoj liniji je pre toga voditeljka Pink televizijie Dea Đurđević doživela veliku nezgodu 7. februara 2019. godine, kada joj je autobus otkinuo ruku dok je stajala ispred zgrade Pinka. 

Foto: Shutterstock

Autobus

 

Autobus je tada u ranim jutarnjim satima proklizao na nizbrdici Ulice Ljutice Bogdana i prilikom udara u voditeljku levu ruku joj je iščupao iz ramena, ali su lekari nakon brojnih operacija uspeli da je prišiju.

Stupili smo u kontakt s voditeljkom kako bismo je pitali za komentar i to da li je videla šta se sada desilo na istoj liniji, a ona je za Republiku otkrila da je bila zatečena onim što je pročitala, te joj je svaša prošlo kroz glavu. 

Foto: printscreen/premijera

Dea Đurđević

 

- Tačno je da me zatekla vest o ovoj nesreći, zaista ne bih znala tačno šta da kažem. U pitanju je ista linija i obe nezgode desile su se upravo na trotoaru. Jako mi je žao što je žena preminula, odnosno podlegla povredama, ovo je zaista slučaj i nešto što ne čujete svakog dana, da se ovako nešto desi sa autobusom ili gumom. Stvarno mi je žao gospođe. Vozila bi trebalo mnogo više da se kontrolišu preventivno. Mi svakodnevno radimo na preventivi kroz razne tribine i akcije i apelujemo da bi trebalo da se to bolje prati. Jedan život je previše, a izgubili smo 502 prethodne godine u saobraćajnim nezgodama - rekla je voditeljka, pa je dodala:

- Više puta sam pričala šta se meni desilo sa rukom, stvarno svi treba da pazimo jedni na druge. 

BONUS VIDEO :

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading