BIO JE DOBRICA, A PREPUŠTEN SAM SEBI! Otkriveni tužni detalji iz života ubijenog deke Stanimira: "Sinovi već sređuju stan da ga prodaju, a nisu ga gledali za života"!

Autor:

Hronika

21.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladenovčanin Stanimir Brajković, starac koji je završio u mukama danima mučen i prebijan u zatvoru, godinama je živeo na rubu egzistencije.

BIO JE DOBRICA, A PREPUŠTEN SAM SEBI! Otkriveni tužni detalji iz života ubijenog deke Stanimira: "Sinovi već sređuju stan da ga prodaju, a nisu ga gledali za života"!

Foto: Društvene mreže, E stock, Printscreen/https://www.youtube.com/@RTSSajtZvanicniKanal

Njegove komšije u šestospratnoj stambenoj zgradi o njemu imaju samo lepe reči, ali sa setom govore o njemu.

- Bio je dobrica. Uvek je svakog lepo pozdravio i pomogao ako bi ga zamolili za pomoć. Cane moler su ga zvali u čitavom kraju. Živeo je sam i sa svojim sinovima nije kontsktirao duže vremena. Ima ih dvojicu. Bili su zajedno svi u inostranstvu da rade skupa moleraj i onda su se poslovno razišli, pa se on vratio i ovde zaradjivao po neku crkavicu - ispričala je crnka srednjih godina sa sprata Stanimir Brajkovića.

Naša sagovornica je kazala da se strašno potresla kada je saznala da je otišao u zatvor zbog petarde, a da je zgrožena na koji način je umro.

- Prijavili su ga tu neki, smetalo im je što je bacio petardu, a ljudi pucaju, bacaju vatromete i nikom ništa. Otišao je u zatvor zato što i kod kuće nije imao uslove, ali mi nije jasno da tako starog čoveka utamniče zbog sitnog prekršaja i da ga tamo zapostave i prepuste huliganima - rekla je komšinica. 

Republika

Foto: Društvene mreže

Stanimir B. ubijen u Padinskoj Skeli

Svim komšijama Stanimira Brajkovića je nepojmljivo da u zatvoru niko ne reaguje i da uopšte bude moguće da nasilnici maltretiraju  starca i da mu nanesu povrede opasne po život. 

- Kako je moguće da se ne vidi da čovek ima unutrašnje krvarenje. Kakvi su to zatvori gde huligani i nitkovi biju starce i niko ne reaguje?! - pita zgrožena žena. 

Nju je uznemirilo i kada su sinovi pokojnika došli brže bolje u njegov stan da bi se okoristili.

- Nije im bio dobar za života, a kao kobci su dotrčali da sredjuju stan da bi ga prodali. Moji mi brane da se mešam, a tako bih pitala kako ih nije sramota - istakla je komšinica.

U alkoholu nalazio utehu skupljao lutalice da nekom pruži pažnju

Komšije nesrećnog Stanimira każu da su ga sretali sa pivom u rukama ili čokanjčićem u rukama, ali da nikada nikog nije uvredio. 

- Svakog je pozdravljao i mlado i staro i to ljubazno. I ako je voleo da popije on nikada nije bio neprijatan, ni napadan. U alkoholu je izgleda nalazio utehu i razonodu od teškog samačkog života. Mi smo mu donosili povremeno nešto hrane a on se zahvaljivao i govorio da ne treba jer slabo jede, a tako i jeste bilo. 

Komšija koji je decenijama bio u dobrim odnosima sa Stanimirom tvrdi da je njegova porodica urušena sa smrću Canetove supruge i da je od tada on bio usamljen.

- Žena mu je davno umrla i on je ostao sam. Družio se na pijaci i kući dovlačio lutalice da ima živu dušu uz sebe, a i da ih ugreje iako u stanu u poslednje vreme nije imao struju. Isključili su mu je zbog 30.000 duga - stisnutih usana zaključuje komšija priču o jednom mučno svršenom ljudskom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mile

21.03.2024 16:48

Dobrica bio pijan po ceo dan, sve novce trošio na alkohol, bacao petarde kroz prozor na prolaznike jer mu je bilo dosadno, pogodio bebu u kolicima petardom. Dobrica koji je zamalo osakatio nečiju bebu iz dosade. Svašta.