JEZIVO! Komšije otkrile kakav NATPIS je stajao na vratima čoveka koji je KRVNIČKI UBIJEN u zatvoru!

Autor:

Hronika

21.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova smrt ostavila je prazninu u zgradi, a komšije su i dalje u šoku i ne mogu da poveruju da je miran čovek poput Stanimira završio na tako jeziv način.

JEZIVO! Komšije otkrile kakav NATPIS je stajao na vratima čoveka koji je KRVNIČKI UBIJEN u zatvoru!

Foto: rts/printscreen, Društvene mreže

Stanimir Brajković, poznat kao Cane moler, ubijen je u zatvoru usled teških povreda, ostavljajući za sobom zapanjene komšije koje su ga poznavale kao mirnog čoveka.

Stanimir je živeo sam u zgradi, nakon što su mu se sinovi odselili, a supruga preminula. Neki su ga poštovali, dok su drugi imali nesuglasice s njim, ali svi su ga znali kao vrednog molera, koji je čak pokušavao uključiti sinove u svoj posao.

Foto: Društvene mreže

Stanimir Brajković

 

Međutim, nesuglasice su kulminirale rastankom porodice, a Stanimir je poslednjih meseci živeo u teškoj finansijskoj situaciji, bez struje i sa neplaćenim računima.

Sahrana i oproštaj od Canete

Stanimir je sahranjen na gradskom groblju u Mladenovcu, a njegovi sinovi su došli iz Austrije kako bi se oprostili od oca. Na groblju su postavljeni krst, sveća i cveće, dok su komšije ostavile šoljice kafe kao znak sećanja na preminulog Caneta.

Njegova smrt ostavila je prazninu u zgradi, a komšije su i dalje u šoku i ne mogu da poveruju da je miran čovek poput Stanimira završio na tako jeziv način.

- Živeo je kako je živeo, ništa nije plaćao i sve su mu isključili što su mogli. Jedno vreme mu je na vratima pisalo "Ne radi zvono, kucaj", logično i da ne radi, pare je davao samo na cigare i alkohol - ispričale su komšije koje su i dalje u šoku da je Stanimir ubijen na ovako jeziv način.

Užasna sudbina iza rešetaka

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv trojice mladića zbog sumnje da su počinili teško ubistvo nad Stanimirom Brajkovićem. Nesrećnog čoveka su svakodnevno zlostavljali psihički, fizički i seksualno, dok su svi boravili u istoj ćeliji KPZ Padinska skela. Srećko S. (20), Saša S. (21) i Dalibor P. (21) su nakon saslušanja određeni pritvor do 30 dana. Svi, kako osumnjičeni, tako i ubijeni, bili su iza rešetaka zbog prekršajnih kazni, ostavljajući iza sebe tragičnu priču koja je potresla zajednicu.

(Kurir) 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading