OVO JE ČOVEK KOG SU SILOVALI I UBILI U PADINSKOJ SKELI: Svakodnevno ga tukli i maltretirali, a on robijao zbog petarde!

Autor:

Hronika

20.03.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terali ga da pije svoju mokraću i izvlačili mu jezik.

OVO JE ČOVEK KOG SU SILOVALI I UBILI U PADINSKOJ SKELI: Svakodnevno ga tukli i maltretirali, a on robijao zbog petarde!

Foto: rts/printscreen, Društvene mreže

Stanimir B. (74) je preminuo početkom februara u zatvoru u Padinskoj skeli nakon brutalnog iživljavanja trojice cimera. Prema presudi koju je "Blic" imao uvid, Stanimir je robijao zbog petarde koja je bačena sa terase njegovog stana.

Osuđen zbog petarde

Prekršajni sud u Mladenovcu izrekao je Stanimiru kaznu od 30.000 dinara koju je bio dužan da isplati u roku od 15 dana. U suprotnom, novčana kazna se zamenjuje zatvorskom.

Sumnjiva smrt u zatvoru

Osumnjičeni Srećko S. (20), Saša S. (21) i Dalibor P. (21) saslušani su u tužilaštvu 14. marta. Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od polovine januara do 4. februara 2024. godine zajednički izvršili krivično delo i pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju lišili života Stanimira B.

Jezivi detalji zlostavljanja

Svakodnevno su ga šamarali, tukli nogama i rukama, a jednom prilikom ga je Dalibor P. kolenom udario po telu i rebrima, dok ga je drugom prilikom seksualno zlostavljao drškom od metle. Osumnjičeni Saša S. ga je terao da pije njegovu mokraću iz šolje za kafu, dok mu je Srećko S. peškirom izvlačio jezik iz usta kako bi ga onemogućio da se požali komandirima na zlostavljanje i ponižavanje koje trpi.

S.B. je 3. februara bio na lekarskom pregledu usled povreda koje je zadobio, ali usled straha nije prijavio zlostavljanje koje trpi. Istog dana, osumnjičeni su ga odveli u kupatilo gde su ga polivali hladnom vodom. Sutradan se zdravstveno stanje S.B. znatno pogoršalo, a usled zadobijenih povreda i gubitka krvi, preminuo je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading