"SVI SU GA ZNALI KAO CANETA MOLERA": Jeziva istina o smrti Stanimira kojeg su ubili drugi zatvorenici potresa Mladenovac!

Autor:

Hronika

20.03.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su se mnogi distancirali od njega, komšije su istakle da nije bio nasilan čovek te da nije zaslužio takvu tragičnu smrt.

"SVI SU GA ZNALI KAO CANETA MOLERA": Jeziva istina o smrti Stanimira kojeg su ubili drugi zatvorenici potresa Mladenovac!

Foto: Društvene mreže

Stanimir Brajković (74), koji je preminuo u zatvoru usled jezivih povreda, sahranjen je na gradskom groblju u Mladenovcu. Ovaj događaj ostavio je stanare zgrade u kojoj je živeo u šoku nakon saznanja kako je njihov komšija ubijen.

Životni put Stanimira Brajkovića

Stanimir je živeo sam, nakon što je njegova supruga preminula, a njegovi sinovi su se razišli i odselili, jedan u Mladenovcu, a drugi sa porodicom u Beč. Stanari zgrade ga pamte kao Canetu molera, budući da se bavio molerajem i pokušavao da svoje sinove uključi u posao. Nesuglasice sa sinovima uglavnom su bile oko posla, što je vodilo čestim svađama.

- Jedni su ga poštovali, drugi ne, a ovde su ga svi znali kao Caneta molera, jer se bavio se svojevremeno molerajem, a i sinove je hteo da ubaci u posao. Tako su i počinjale sve njihove svađe, nakon čega su se razišli - istakao je sagovornik i dodao da je jedan sin živeo u Mladenovcu, a drugi se odselio sa porodicom u Beč, gde je posle očeve smrti, poveo i brata.

Finansijski problemi i socijalna izolacija

Prema pisanju portala, Stanimir poslednjih meseci nije plaćao račune, te mu je bila isključena struja. Komšije su ga opisale kao osobu koja nije vodila računa o finansijama, trošeći novac na cigare i alkohol, a ne na osnovne životne potrebe. Iako su se mnogi distancirali od njega, komšije su istakle da nije bio nasilan čovek te da nije zaslužio takvu tragičnu smrt.

- Živeo je kako je živeo, ništa nije plaćao i sve su mu isključili što su mogli. Jedno vreme mu je na vratima pisalo "Ne radi zvono, kucaj", logično i da ne radi, pare je davao samo na cigare i alkohol - ispričale su komšije koje su i dalje u šoku da je Stanimir ubijen na ovako jeziv način.

- Ma šta god da je bilo, nije zaslužio da tako umre. On nije bio loš čovek, nego, eto, ostao je sam u poslednje vreme, samovao je, ali nije on bio nasilan - kažu zgrožene komšije.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading