OVO SU UBICE IZ PADINSKE SKELE! Danima ZLOSTAVLJALI deku Stanimira, robijali zbog saobraćajnih prekršaja, pa postali MONSTRUMI!

Autor:

Hronika

21.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećko S. (20), Saša S. (21) i Dalibor P. (21) koji su osumnjičeni da su u februaru brutalno zlostavljali i mučili Stanimira B. (74) u ćeliji zatvora u Padinskoj skeli robijali su zbog kazni za prekršaje koje nisu imali ili hteli da plate.

OVO SU UBICE IZ PADINSKE SKELE! Danima ZLOSTAVLJALI deku Stanimira, robijali zbog saobraćajnih prekršaja, pa postali MONSTRUMI!

Foto: Društvene mreže

Stanimir B. (74) preminuo je u zatvoru u Padinskoj Skeli, nakon što su ga danima Srećko S. (20), Saša S. (21) i Dalibor P. (21) mučili i zlostavljali.

Osumnjičeni Srećko S. (20), Saša S. (20) i Dalibor P. (22) saslušani su u tužilaštvu 14. marta, gde se Srećko S. branio ćutanjem, a druga dvojica osumnjičenih su iznela svoju odbranu. Inače, dvojica su bili u zatvoru zbog saobraćajnih prekršaja, dok je jedan od osumnjičenih imao i prekršaj zbog lične karte koju nije imao prilikom legitimacije - Srećko S. zbog saobraćajnih prekršaja je završio iza rešetaka na 370 dana, dok je Dalibor P. zbog istih prekršaja i lične karte morao da bude u zatvoru 175 dana, dok je Saša S. otišao u zatvor na 10 dana jer nije imao kartu za prevoz.

Republika

Foto: Društvene mreže

Srećko S.

Njih trojica su brutalno zlostavljali, mučili i silovali sedamdesetčetvorogodišnjeg Stanimira B. koji je bio u zatvoru jer nije imao da plati novčanu kaznu od 30.000 dinara zbog petarde koja je bačena sa terase njegovog stana za doček Nove godine, odnosno 31. decembra 2020.

Republika

Foto: Društvene mreže

Dalibor P.

Kako je Republika već pisala, sumnja se da su osumnjičeni u sobi u kojoj su zajedno boravili, Stanimira svakodnevno prihički, fizički i seksualno zlostavljali, nakon što mu je nestalo novca kojim je u zatvorskoj kantini kupovao namirnice za osumnjičene.

Svakodnevno su ga šamarali, tukli nogama i rukama u predelu glave i tela, a jednom prilikom ga je Dalibor P., navodno, kolenom udario po telu i rebrima, dok ga je drugom prilikom seksualno zlostavljao drškom od metle.

Osumnjičeni Saša S. ga je, kako se sumnja, terao da pije njegovu mokraću iz šolje za kafu, dok mu je Srećko S. peškirom izvlačio jezik iz usta kako bi ga onemogućio da se požali komandirima na zlostavljanje i ponižavanje koje trpi.

Republika

Foto: Društvene mreže

Ubijeni Stanimir B.

S.B. je 3. februara bio na lekarskom pregledu usled povreda koje je zadobio, ali usled straha nije prijavio zlostavljanje koje trpi, pa su ga iste večeri osumnjičeni odveli u kupatilo gde su ga polivali hladnom vodom.

Sutradan se zdravsteno stanje S.B. znatno pogoršalo, pa je usled zadobijenih povreda, gubitka veće količine krvi i poremećaja disanja i cirkulacije zbog obostranih preloma rebara i grudne kosti i nastupelih komplikacija S.B. preminuo.

Istraga je u fazi ispitivanja svedoka i prikupljanja dokaza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pravednik

21.03.2024 12:39

Oko za oko....