STRAVA U KOMŠILUKU: Žena bačena s terase! 12 dana bila u komi, a onda je izdahnula! Sada je ISTINA ISPLIVALA na videlo

Autor:

Svet

21.03.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena nije imala dece, niti stalno zaposlenje, dok su komšije izjavile da su čule komešanje iz stana u kojem se dogodila tragedija

STRAVA U KOMŠILUKU: Žena bačena s terase! 12 dana bila u komi, a onda je izdahnula! Sada je ISTINA ISPLIVALA na videlo

Foto: shutterstock

Tridesetdevetogodišnja žena iz Ohrida gurnuta je 8. marta s terase u makedonskom gradu Ohridu.

Nesrećna žena odmah je pala u komu iz koje se nažalost nije izvukla, te je posle 12 dana borbe preminula.

Centar javne bezbednosti Ohrid podneo je krivične prijave protiv 32-godišnjeg lica iz Ohrida zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo "ubistvo u pokušaju", kao i protiv 21-godišnjeg lica takođe iz Ohrida zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično delo "pomaganje".

Žena je bačena sa terase usred bela dana, oko 11.30 sati, a o raspravi koja je prethodila događaju svedočili su stanari zgrade gde se odigrala tragedija.

Insistirali su da ostanu anonimni, jer se plaše za svoju bezbednost, a objasnili su da je osoba u čijem se stanu dogodilo sve, inače 21-godišnji mladić, odavno poznat policiji.

"On je bio u zatvoru zbog droge, nedavno se vratio, i ovde često dolaze sumnjiva lica. Plašimo se da javno izađemo, ali svi smo potreseni. Ovde se živi nebezbedno, ima krađa, rasprava, dolaze razni ljudi, narkomani. Žena koja je bačena sa terase nije ovde živela", rekle su komšije, prenosi Pink.rs.

Žena je poreklom iz Skoplja. Od skoro je u Ohridu, gde je došla u potrazi za boljim životom. Često se družila sa osobama koje sada sumnjiče za krivična dela pokušaja ubistva i pomaganja.

Nije imala dece, niti stalno zaposlenje.

Odmah nakon događaja, Centar javne bezbednosti Ohrid je rekao da će se utvrditi da li je reč o pokušaju ubistva ili nesrećnom slučaju, a oba osumnjičena lica su privedena nakon pola sata od događaja, piše 24sedam.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading