SAMO JEDNOM UBICI IZ PADINSKE SKELE PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Stanimira tukao i seksualno zlostavljao metlom - EVO ŠTA ČEKA OSTALE!

Autor:

Hronika

21.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećku S. i Saši S., koji još nisu navršili 21 godinu života, po zakonu preti maksimalna kazna zatvora do 20 godina.

SAMO JEDNOM UBICI IZ PADINSKE SKELE PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Stanimira tukao i seksualno zlostavljao metlom - EVO ŠTA ČEKA OSTALE!

Foto: Društvene mreže, E stock, Printscreen/https://www.youtube.com/@RTSSajtZvanicniKanal

Nakon prijema obdukcionog nalaza 8. marta, koji je pokazao da je S.B. umro nasilnom smrću, postupajući tužilac je naložio hapšenje osumnjičenih, koji su prethodno delili ćeliju sa pokojnim, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Osumnjičeni Srećko S. (20), Saša S. (20) i Dalibor P. (22) saslušani su u tužilaštvu 14. marta, gde se Srećko S. branio ćutanjem, a druga dvojica osumnjičenih su iznela svoju odbranu.

Pritvor određen kako bi se sprečilo ponavljanje krivičnog dela

Na predlog tužilaštva sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je osumnjičenima odredio pritvor kako bi se sprečilo ponavljanje krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu.

Republika

Foto: rts/printscreen, Društvene mreže

 

 


Moguće kazne osumnjičenima

Srećku S. i Saši S., koji još nisu navršili 21 godinu života, po zakonu preti maksimalna kazna zatvora do 20 godina. Međutim, jedini osumnjičeni koji je u vreme izvršenja ubistva imao 22 godine, Dalibor P., može biti osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog jezivog ubistva u Padinskoj skeli.

Stravični detalji zlostavljanja

Prema naredbi za sprovođenje istrage, osumnjičeni su od polovine januara do 4. februara ove godine psihički, fizički i seksualno zlostavljali Stanimira Brajkovića. Sumnja se da su ga svakodnevno zlostavljali, šamarali, tukli nogama i rukama, a čak ga je jedan od osumnjičenih seksualno zlostavljao drškom od metle.

Nezvanične informacije o zlostavljanju

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni čovek je bio na pregledu 3. februara, ali najverovatnije zbog straha nije prijavio zlostavljanje koje trpi, već je izjavio da je sam pao. Vraćen je u ćeliju, gde su ga osumnjičeni odveli u kupatilo i polivali hladnom vodom. Sutradan mu je zdravstveno stanje znatno pogoršalo, a usled zadobijenih povreda i gubitka krvi, preminuo je.

Ove šokantne informacije bacaju novo svetlo na ovaj slučaj, otkrivajući užasne detalje zlostavljanja koje je žrtva pretrpela pre smrti. Sada, dok se istraga nastavlja, javnost očekuje da pravda bude zadovoljena, a osumnjičeni izvedeni pred lice pravde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
šumar

21.03.2024 09:46

svima maksimalno izreći kaznu zatvora jer to zaslužuju

Fuj

21.03.2024 09:58

A kolika ce kazna biti za zatvorsku službu, za sve one koji su ignorisali to zlostavljanje? Nisu bili na nekom NN terenu vec u ZATVORU. Dvostruki aršini klasika.