TUGA DO NEBA: Pas zavijao celu noć ispred kuće strave u Novom Sadu posle svirepog ubistva!

Autor:

Hronika

13.03.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostao je samo on, verni prijatelj nekada srećne porodice.

TUGA DO NEBA: Pas zavijao celu noć ispred kuće strave u Novom Sadu posle svirepog ubistva!

Foto: ST/Dragan Kadić

Drugi dan nakon stravičnog ubistva koje je potreslo mirno naselje, stanovnici su i dalje u šoku. Susedi i prolaznici zastaju ispred kuće u kojoj se zločin dogodio, gledajući je sa nevericom. Sijalica na tremu i dalje gori, osvetljavajući mesto zločina, dok veš, sada već suv, i dalje visi na štriku kao nemi svedok porodične idile koja se pretvorila u tragediju. Porodični pas, verni čuvar doma, nepomično leži u travi, možda i on pokušavajući da razume šta se desilo.

- On je jako tužan, zavijao je celu noć posle ubistva. Od idiličnog života porodice, ostao je samo on, verni prijatelj, i obrisi nekada mesta gde je živela srećna porodica - rekao je jedna od retkih komšija koje smo zatekli u ulici u kojoj je zavladala sablasna stmosfera.

- Ne možemo više ni da se prisećamo tih slika od ponedeljka popodne - policija, sirene, forenzičari... Kao u nekom horor filmu je bilo. I dalje nam odzvanjaju jecaji njihovih ćerki, koje su ostale bez majke, ali i bez oca - dodaju komšije.

Komšinica koja živi pored kuće u kojoj se dogodilo brutalno ubistvo nije želela da daje bilo kakve izjave povodom ovog strašnog događaja. Ona je istakla da su se mnogi u prethodnim danima pretvarali da su prijatelji porodice i dobri komšije, ali nije želela da ulazi u detalje ili komentariše ovu tragediju.

Strašan zločin koji je potresao lokalnu zajednicu

Podsetimo, u ponedeljak je Nikola T. izvršio jeziv zločin nad svojom suprugom Gordanom T. U najstrašnijem činu nasilja, Nikola je prvo napao Gordanu bušilicom udarivši je u glavu, a zatim joj je izbušio lobanju istim alatom. Nakon toga, vezao je cigle i blokove za sebe i skočio sa Temerinskog mosta. Iako je pregovarao sa policijom, uspeo je da preživi ovaj strašan pokušaj samoubistva i bez težih povreda je prevezen u Klinički centar Vojvodine.

- On nije životno ugrožen i u četvrtak će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu. On je priznao da je ubio suprugu, to je sam rekao policajcima tokom pregovora na mostu - podseća Kurirov izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Seka

14.03.2024 06:12

Obesite zlotvora!!