SVI SE UROTILI PROTIV NOVAKA! Legendarna šampionka RAZOČARALA sve Srbe!

Autor:

Sport

15.03.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je prednost dala momku iz Mursije.

SVI SE UROTILI PROTIV NOVAKA! Legendarna šampionka RAZOČARALA sve Srbe!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Uzbudljivo polufinale Mastersa u Indijan Velsu donosi nam duge mečeve između četiri vrhunska tenisera.

Rus Danil Medvedev i Amerikanac Tomi Pol sastaće se u jednom, a Karlos Alkaraz iz Španije i Italijan Janik Siner u drugom, znatno neizvesnijem okršaju u "kalifornijskoj pustinji".

Siner, koji je ove sezone neporažen, suočiće se sa aktuelnim braniocem titule iz Španije, koji se konačno vratio u prepoznatljivu formu. Očekuje nas veoma zanimljiv duel, posebno ako uzmemo u obzir reči nekadašnje teniske zvezde Martine Navratilove.

Legendarna šampionka iznela je svoje mišljenje o potencijalima Karlosa Alkaraza, ističući da smatra kako je "Karlitos", kada je na vrhuncu svojih mogućnosti, najbolji igrač današnjice, pre Novaka Đokovića.

Foto: Tanjug/AP

Martina Navratilova

- Mislim da je Alkaraz, kada je u najboljem izdanju, bolji od bilo koga u svom najboljem izdanju, uključujući Sinera i Đokovića. Njegovo oružje je malo veće. Siner je malo čvršći i malo manje rizikuje - rekla je Navratilova.

Ove reči dodatno podgrejavaju interesovanje za polufinale, posebno jer Siner vodi sa 4-3 u pobedama protiv Alkaraza, što dodatno pojačava tenziju pred njihov susret.

Podsetimo, u prošlosezonskom finalu, Španac je savladao Danila Medvedeva iz Rusije ubedljivim rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:2).

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije imao sreće po povratku na američku turneju, posle petogodišnje pauze, pa je eliminisan već u trećem kolu od kvalifikanta Luke Nardija iz Italije, kojeg je kasnije zaustavio Amerikanac Pol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading