ALKARAZ ZABORAVIO KO JE NAJBOLJI NA SVETU! Španac SRAMNO POTKAČIO Novaka!

Autor:

Sport

15.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac dao neumesnu izjavu pred meč protiv Janika Sinera.

ALKARAZ ZABORAVIO KO JE NAJBOLJI NA SVETU! Španac SRAMNO POTKAČIO Novaka!

Foto: printscreen/Instagram/Djoker Nole

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Karlos Alkaraz, drugi teniser sveta, na specifičan način je najavio polufinalni meč sa Janikom Sinerom na Mastersu u Indijan Velsu.

Mladi Italijan je neporažen u poslednja četiri meseca, što predstavlja veliki izazov za momka iz Mursije koji polako podiže formu.

Španac koji brani titulu u "kalifornijskoj pustinji" izražava divljenje prema osvajaču Australijan openom, ali je malo "pao u zaborav", nazivajući ga trenutno najboljim teniserom sveta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

- Ne znam kako ću pristupiti tom meču. Janik je trenutno najbolji na svetu, nema sumnje u to. Igra neverovatno, nije izgubio ove godine i zaista mi se dopada ga ga gledam kako igra. Biće to stvarno težak meč, veliki izazov za mene, da vidim pre svega na kom nivou ću biti protiv njega. Biće to svakako najteži meč za mene od početka godine - rekao je Alkaraz, zaboravivši da je broj jedan godinama unazad vlasništvo Novaka Đokovića.

Španski as je zadovoljan svojom igrom na ovom turniru, koji je u njegovom poslednjem meču bio prekinut zbog specifičnih okolnosti.

- Zadovoljan sam nivoom igre, pre svega kako koristim teren. Veoma je važno za moju igru da protivnik ne zna šta je sledeće što dolazi. Može biti kratka, može biti dublja lopta…To ih zbunjuje, ali to je moj stil i srećan sam što igram na taj način - istakao je Karlos Alkaraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading