NOVA ŠOK ODLUKA ĐOKOVIĆA! Propušta Masters u Majamiju, ali ne samo TO!

Autor:

Sport

15.03.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta želeo je da gleda našu reprezentaciju u Moskvi.

NOVA ŠOK ODLUKA ĐOKOVIĆA! Propušta Masters u Majamiju, ali ne samo TO!

Foto: printscreen/x.com

Prema informacijama koje su preneli ruski mediji, Novak Đoković, trenutno prvi teniser sveta, neće prisustvovati prijateljskom duelu u Moskvi između fudbalskih reprezentacija Rusije i Srbije.

Iako su se pojavile spekulacije da bi najbolji igrač u istoriji tenisa i osvajač 24 Gren slem trofeja mogao da prisustvuje prijateljskom duelu u prestonici Rusije koji će na programu 21. marta, to se ipak neće dogoditi.

Novak je, podsećaju ruski mediji, u četvrtak otkazao učešće na Mastersu u Majamiju, ali i pored toga što ga publika na Floridi ni ove godine neće videti otpala je mogućnost da bude na tribinama stadiona Dinama i bodri pulene Dragana Stojkovića Piksija.

Foto: Starsport/Tanjug/Ap

Novak Đoković i Dragan Stojković Piksi

Selektor Srbije je, podsetimo, potvrdio da će i posle Evropskog prvenstva ostati na klupi "orlova", što je argumentovano i iz Fudbalskog saveza Srbije.

S druge strane, Đoković je imao neslavan povratak na američko tlo posle petogodišnjeg odsustva, jer je na Mastersu u Indijan Velsu zaustavljen već u trećem kolu od kvalifikanta i "laki luzera" Luke Nardija iz Italije.

Ujedno, srpski je šokirao svet odlukom da neće igrati na Mastersu u Majamiju, odnosno, da će se maksimalno posvetiti pripremama za sezonu na šljaci. Naredni Novakov turnir trebalo bi da bude Masters u Monte Karlu početkom arpila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading