"POGINULI SU PRAKTIČNO NA KUĆNOM PRAGU": Prijatelji mladića šokirani nakon saznanja da su poginuli kod Temerina!

Autor:

Hronika

15.03.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama koje su dostupne, uzrok ove tragične nesreće najverovatnije je neprilagođena brzina.

"POGINULI SU PRAKTIČNO NA KUĆNOM PRAGU": Prijatelji mladića šokirani nakon saznanja da su poginuli kod Temerina!

Foto: Instagram/nsuzivo.rs

Dva mladića iz Gospođinaca, stara oko 30 godina, izgubila su život na putu Temerin-Gospođinci oko 17 časova u saobraćajnoj nesreći koja je potresla celo selo. Jedan od stradalih mladića bio je vlasnik firme za izvođenje građevinskih radova, dok je drugi bio poznati muzičar u lokalnoj zajednici. Njihova smrt ostavila je dubok trag u srcima svih meštana, koji su ih opisivali kao normalne momke sklonje izlascima i provodu.

Šok i tuga u selu Gospođinci

Poznanici dvojice mladića opisuju ih kao omiljene ličnosti u selu, ističući da su bili veoma voljeni i poštovani. Kroz suze, jedan od meštana je izjavio da su praktično poginuli na svom kućnom pragu, što je dodatno pojačalo šok i tugu među meštanima. Njihova smrt ostavila je prazninu u zajednici koja će teško biti popunjena.

- Obojicu je poznavalo celo selo, bili su normalni momci, voleli su izlaske i provod - kaže jedan od poznanika dvojice momaka i kroz suze priča da su praktično poginulo na kućnom pragu.

Neprilagođena brzina kao mogući uzrok nesreće

Prema informacijama koje su dostupne, uzrok ove tragične nesreće najverovatnije je neprilagođena brzina. Nesreća se dogodila kada su mladići tokom prevrtanja vozila ispali iz istog, a njihova tela pronađena su na više desetina metara udaljenosti od automobila. Uviđaj je i dalje u toku, a lokalno stanovništvo i dalje pokušava da shvati šta se tačno desilo tog kobnog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading