NOVAK PRAVI REVOLUCIJU U SVETU TENISA! Evo ŠTA je Đokovićev GRANDIOZNI PLAN!

Autor:

Sport

15.03.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva ideja koja bi mogla da promeni ATP tur.

NOVAK PRAVI REVOLUCIJU U SVETU TENISA! Evo ŠTA je Đokovićev GRANDIOZNI PLAN!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, navodono želi da organizuje Ol-star meč u Kaliforniji od naredne godine. Ovu vest je objavio poznati američki kolumnista Džon Verthajm tokom gostovanja u podkastu kod nekadašnjeg tenisera Endija Rodika.

Verthajm je istakao da Novak nije samo izneo ideju, već je ozbiljno zainteresovan za organizaciju ovog takmičenja. Takođe, otkrio je da je već osmišljen i logo za događaj, te da se već traži odgovarajuće mesto za održavanje, koje bi moglo biti u Los Anđelesu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković


Prema rečima Verthajma, Novak želi da okupi sve vrhunske tenisere na jednom mestu i da stvori format takmičenja koji će publiku istinski oduševiti. Kolumnista je istakao da bi ovo takmičenje moglo da bude prilika da se teniseri pokažu u nekim neobičnim veštinama, što bi svakako privuklo pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Kolumnista je takođe otkrio da postoji mogućnost da se Ol-star meč održi već 2025. godine, što pokazuje da Novak ozbiljno razmatra i dugoročne planove u vezi sa ovim događajem.

Novak Đoković je u poslednje vreme boravio u Americi, gde je učestvovao na mastersu u Indijan Velsu, ali je neočekivano eliminisan već u trećem kolu. Ipak, očigledno je da je vreme iskoristio da radi na ostvarivanju svojih ideja i planova, te da ima ambiciju da unese inovaciju u svet tenisa. S obzirom na njegovu posvećenost i uticaj u teniskoj zajednici, ne sumnjamo da bi Ol-star meč u Kaliforniji mogao da bude spektakularan događaj koji će privući pažnju celog sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading