POSLE PORAZA U BARSELONI! Obradović OTKRIO recept za kroćenje "pantera"!

Autor:

Sport

15.03.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju FMP Železnik u subotu (21, TV Arena sport).

POSLE PORAZA U BARSELONI! Obradović OTKRIO recept za kroćenje "pantera"!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana doživeli su poraz od Barselone sa ubedljivih 94:76 u 29. kolu Evrolige, ali nemaju vremena za odmor jer već u subotu od 21 čas ih očekuje duel sa FMP Železnikom u Areni, u okviru 23. kola AdmiralBet ABA lige.

Trener branioca regionalne titule, Željko Obradović, istakao je da ih očekuje serija važnih i teških utakmica, kao i da im to ne dozvoljava da se mnogo osvrću na prethodne događaje.

Ekipa će imati samo jedan trening kako bi se što bolje pripremila za meč sa "panterima", koji je, kako je naglasio, u poslednje vreme pokazao veoma dobre rezultate.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Danilo Anđušić

- Ispred nas je serija važnih i teških utakmica i ona nam, na neki način, ne dozvoljava da se mnogo bavimo stvarima koje su iza nas. Doputovali smo u jutarnjim časovima i danas imamo jedan trening na kom ćemo dati sve od sebe da se što bolje pripremimo i odigramo najbolje moguće protiv ekipe FMP, koja u poslednje vreme igra veoma dobro - rekao je Željko Obradović.

Nasuprot najtrofejnijem evropskom stručnjaku, bek crno-belih Danilo Anđušić pohvalio je predstojećeg rivala.

- Na žalost ili sreću, ritam utakmica je takav da imamo prostora samo da mislimo o prvom narednom izazovu koji sledi. Čim smo dotakli zemlju u Beogradu, okrenuli smo se meču protiv FMP, koji će sigurno biti jako motivisan protiv nas. I njima i nama je sutrašnja utakmica veoma važna zbog pozicije na tabeli, tako da će obe ekipe sigurno sutra dati sve od sebe. Oni su promenili tim i stručni štab u odnosu na našu prvu utakmicu, igraju sve bolje u poslednje vreme i sutrašnja utakmica će biti veoma izazovna za nas - istakao je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading