HRVATSKA LEGENDA NEMA DILEMU U VEZI PARTIZANA! "Ako TA utakmica bude ODLUČIVALA, znam POBEDNIKA"!

Autor:

Sport

15.03.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje da crno-beli neće propustiti poslednji voz za TOP 10.

HRVATSKA LEGENDA NEMA DILEMU U VEZI PARTIZANA! "Ako TA utakmica bude ODLUČIVALA, znam POBEDNIKA"!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana nalaze se u velikoj borbi za plej-in mesto Evrolige. Crno-beli su u užasnoj formi i u najelitnijem evropskom takmičenju imaju skor 1-6 na prethodnih sedam mečeva. 

Ipak, Fenerbahče je bio ruka spasa, te je spektakularnom pobedom nad Valensijom onemogućio da se "slepi-miševi" odvoje na tabeli. 

Hrvatski stručnjak Aco Petrović, prokomentarisao je stoga šanse Partizana da se domogne sledeće faze. 

- Pet kola do kraja Evrolige, ostala je samo borba za poslednje mesto, koje vodi u plej-in. Gledajući raspored Partizana i Valensije, izgleda da rasplet sledi u poslednjem 34. kolu kada Partizan dočekuje Valensiju. Treba obratiti pažnju i na Milano, Anadolu Efes i Bajern. Imaju pobedu manje od Partizana i Valensije. Raspored mi ukazuje da će se sve ipak rešavati kroz utakmicu Partizan – Valensija – napisao je Aleksandar Petrović i poentirao u korist crno-belih:

Foto: Starsport

Aco Petrović

- Kada propustiš puno prilika kao što je propustio Partizan, pa onda ipak dobiješ šansu da u 40 minuta prođeš dalje, to je nešto što se ne propušta. Ako ta utakmica bude odlučivala, znam pobednika!

Partizan je ovim porazom dodatno otežao sebi borbu za plej-in. Tim iz Humske je na skoru 13-16 i nalazi se na desetom mestu Evrolige. Na ruku Željkovim izabranicima ide to što većinu mečeva igraju kući. Jedino gostovanje je protiv Albe u Berlinu, a to je utakmica koja se mora dobiti. Ostali mečevi će biti teške borbe u grotlu Arene protiv ozloglašenog Reala iz Madrida, Ivanovićeve Baskonije, Olimpijakosa u naletu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading