FUTA JE MUČENIK KOJI NASTAVLJA DA ČINI ZLO! Karleuša urnisala Radulovića posle optužbi da je prisvajala pesme!

Autor:

Zabava

15.03.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se haos koji je davno počeo!

FUTA JE MUČENIK KOJI NASTAVLJA DA ČINI ZLO! Karleuša urnisala Radulovića posle optužbi da je prisvajala pesme!

Foto: ATA Images/M.M.

Aleksandar Futa Radulović nedavno je javno optužio pevačicu Jelenu Karleušu da je prisvojila pesmu koju je napisao njegov pokojni naslednik Milan Laća Radulović. Ova optužba je izazvala veliku pažnju javnosti i podigla veliku prašinu u muzičkom svetu, koja se po svemu sudeći i dalje ne smiruje. 

Ona se sada oglasila za medije, pa je objasnila šta misli o svemu ovome. 

- Umesto da sedi na groblju i kuka jer je izgubio sve na svetu, taj mučenik nije naučio životu lekciju i nastavlja da čini zlo. Marina se u grobu prevrće jer on uništava sve što je ona decenijama stvarala. Ima li neke ustanove da se pozabavi ovim pomahnitalim dedom -ispričala je Jelena Karleuša za Informer.

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Futa, Marina i Laća

 

Podsetimo, Futa Radulović uključio se u "spejs" - govornicu na društvenoj mreži Iks, a tom prilikom izneo je niz uvreda, ali i šokantnih optužbi na račun srpske muzičke senzacije Jelene Karleuše.

Prethodno, pre nastavka ove drame, Karleuša se oglasila nakon gašenja Jutjub kanala, te rekla da Futa pokušava da uceni izvođače.

Moj Jutjub kanal će, naravno, uskoro biti vraćen. Suprug Marine Tucaković pokušava ucenom i prevarom da se bespravno okoristi o minuli rad pokojne supruge i da me reketira ali mu to naravno neće poći za rukom. Umesto da ga gorka sudbina nauči da bude bolji čovek, on je pokazao svoje bolesno gramzivo pohlepno lice. Njim se sad bavi sud i moj advokatski tim, a i karma. Na ovu temu se više neću oglašavati jer mi je ispod časti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading