KARLEUŠA PROGOVORILA O NASTUPU TEYA DORE I BRESKVICE: Objavila ŠOK DOKAZE javno, svi su zanemeli zbog ovih reči!

Autor:

Zabava

05.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša iznela mišljenje o celokupnoj situaciji kada je ,,Pesma za Evroviziju" u pitanju!

KARLEUŠA PROGOVORILA O NASTUPU TEYA DORE I BRESKVICE: Objavila ŠOK DOKAZE javno, svi su zanemeli zbog ovih reči!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić

Pevačica Jelena Karleuša, poznata po svojim izraženim stavovima, nedavno se oglasila povodom muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju" i svog učešća na Nedelji mode u Parizu.

Karleuša je istakla svoje mišljenje o ovogodišnjim takmičarkama na Pesmi za Evroviziju, upoređujući njihove nastupe sa svojim scenskim performansima. Naglasila je da je decenijama ulagala napore u svoj rad, ali da nikada nije dobila adekvatno priznanje u Srbiji. Iznela je osećaj nepravde i nedostatka podrške, ističući da je često doživljavala negativne reakcije umesto pohvala.

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 

Moja zemlja, zemlja koju volim najviše, koju sa ponosom ističem svuda u svetu, zemlja koju nazivamo majkom Srbijom, uvek me je tretirala kao opasnost, zatvarala oči pred mojim uspehom, negirala moj rad, talenat, osporavala, onemogućavala, zabranjivala svaki moj pokušaj da dignem glavu. Moja zemlja, kojoj sam pružila decenije krvavog truda i rada, uvek mi je bila maćeha. Moja zemlja, kojoj su i puke kopije bolje od mene, nikada mi nije pružila ni ruku ni šansu. Nikada nisam dobila ni reč pohvale, linč je sve što znam - piše Jelena, pa nastavlja:

- Moja zemlja, koja mi je bezbroj puta slomila srce bila je i ostala jedina moja želja. Ali biće da ću osvojiti pre čitav svet nego hladno srce moje zmelje. Neka bude. Zoran Birtašević moj verni pratilac, saradnik i najbolji kreativni direktor svetskog ranga ima sve razloge da bude ponosan na naš rad i što se svaki segment njegovog rada drsko kopira i kod nas i u svetu bez zvaničnog priznanja i hvale. Ali sve će to jednog dana biti kako treba - zaključila je Karleuša na drušvenoj mreži Instagram.


Pored toga, JK je bila u centru pažnje na Nedelji mode u Parizu, gde je bila jedan od modela. Njene fotografije i performansi su privukli pažnju, a Karleuša je istakla svoj uspeh na svetskoj sceni, naglašavajući da je njen rad prepoznat i van granica Srbije.

U svojoj objavi na Instagramu, Jelena je otvoreno progovorila o svojoj borbi za priznanje i podršku u domovini, ističući da će jednog dana njen rad biti adekvatno vrednovan, kako u Srbiji, tako i širom sveta.

Jelena Karleuša je još jednom pokazala svoju odlučnost i istrajnost u ostvarivanju svojih ciljeva, kako na muzičkoj, tako i na modnoj sceni. Njene reči odražavaju duboko ukorenjenu potrebu za priznanjem i podrškom u svojoj zemlji, ali istovremeno svedoče o njenoj spremnosti da se izbori za svoje mesto pod svetlima reflektora, bez obzira na prepreke koje su joj postavljene.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Балкан

05.03.2024 20:23

Јелена, ти треба да будеш у жирију Песме за Евровизију, Ти си највећи перформер, у том домену нема Ти равне.