"DOBRO POBEĐUJE ZLO" Albino udario na Breskvicu TEŠKIM REČIMA - Progovorio o Teya Dori!

Autor:

Zabava

04.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Albino otvorio dušu o Breskvici!

"DOBRO POBEĐUJE ZLO" Albino udario na Breskvicu TEŠKIM REČIMA - Progovorio o Teya Dori!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Marko Djoković, Republika

Popularni izvođač Albino, čije je pravo ime Stjepan Jelica, napravio je pometnju na mrežama zbog dve objave na Instagramu koje se tiču "Pesme za Evroviziju 2024" i pobede Teya Dore.

On je navijao za nju, a nakon što je pobedila ponosno se oglasio. Međutim, mnogi fanovi misle da je ovim komentarima aludirao i na Anđelu Ignjatović Breskvicu, pa traže da se "izjasni da li je aludirao na nju".

 

Bravo, Teya Dora! Bravo za muziku i iskrenu emociju, hvala Bogu za pravdu konačno - napisao je, pa dodao:

- Dobro pobeđuje zlo!

"On ovo Breskvici nešto?", "Mislim da je jasno na koga je mislio", "Čemu ovo? Prvo je ružno i nije džentlmenski, a drugo je ružno i nije džentlmenski...", "Ti pod hitno da objasniš kome su ove reči upućene i ko je to "zlo"", samo su neki od brojnih komentara po društvenim mrežama i fan stranicama.

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs, ST/Nemanja Pančić

Breskvica i Teya Dora

 

- Dobro jutro dragii moji, javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj drgaoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi - napisala je Breskvica i dodala:

- Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam, voli vas vaša Breskvica.

Ukupno gledano, sinoćnje finale Pesme za Evroviziju izazvalo je brojne reakcije javnosti, a reakcija Anđele Ignjatović Breskvice na društvenim mrežama dodatno je istakla značaj ovog događaja u domaćoj muzičkoj industriji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading