BRESKVICA PODELILA SRBIJU NA DVA DELA: Šta se desilo u FINALNOJ NOĆI? Narod tvrdi da je ONA veća SRPKINJA!

Autor:

Zabava

04.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđeli Ignjatović Breskvici izmakla je za dlaku pobeda na ,,Pesmi za Evroviziju"!

BRESKVICA PODELILA SRBIJU NA DVA DELA: Šta se desilo u FINALNOJ NOĆI? Narod tvrdi da je ONA veća SRPKINJA!

Foto: Ata imabes

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, izazvala je podeljene reakcije u Srbiji svojim učešćem na takmičenju ,,Pesma za Evroviziju". Njeno učešće je izazvalo žustre rasprave i podele među publikom, jer je dobila veći broj glasova od strane publike, dok je istovremeno Teya Dora, koja je takođe učestvovala, dobila više podrške od strane stručnog žirija.

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs, rts/printscreen

Breskvica i Teya Dora

 


Jedan od ključnih momenata tokom takmičenja bio je sukob između podrške publike i stručnog žirija. Dok je Breskvica osvajala simpatije publike svojim originalnim izvođenjem i energičnom pojavom na sceni, Teya Dora je impresionirala žiri svojim vokalnim sposobnostima i muzičkom interpretacijom.

Ova situacija izazvala je polemike i diskusije širom Srbije, pri čemu su se formirale jasno definisane grupe podrške za obe takmičarke. Obožavaoci su strastveno podržavali svoje favorite, stvarajući dinamičnu atmosferu oko izbora za predstavnika Srbije na ,,Pesmi za Evroviziju".

Pored samog takmičenja, medijska pažnja usmerena na ove mlade pevačice dodatno je podgrejala strasti. Njihovi javni nastupi, intervjui i pojavljivanja u medijima dodatno su produbili jaz između pristalica Breskvice i Teye Dore.

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs

Teya Dora porazila Breskvicu u finalu

 


Reakcije javnosti bile su burne, sa oštrim raspravama na društvenim mrežama, u medijima i među prijateljima. Raspravljalo se o kriterijumima za odabir predstavnika zemlje na Evroviziji, kao i o vrednosti različitih aspekata muzičkog stvaralaštva.

Ova situacija je dodatno istakla raznolikost ukusa i preferencija publike u Srbiji. Dok su jedni bili glasni u podršci Breskvici, drugi su isto tako strastveno navijali za Teyu Doru. Ova podela ilustruje bogatstvo muzičke scene i ukusa u Srbiji.

U konačnom izboru, Breskvica je osvojila veću podršku publike i tako postala predstavnica Srbije na ,,Pesmi za Evroviziju". Bez obzira na podele i razlike u mišljenjima, ova situacija je pokazala duboku strast publike prema muzici i umetnosti, kao i važnost otvorenog dijaloga o umetničkim vrednostima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading