ONA ĆE NAS PREDSTAVLJATI NA EVROVIZIJI? Osvanuli šok REZULTATI pre polufinala, evo ko je zauzeo PRVO MESTO! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zadnjem momentu došlo do promene, objavljeni rezultati!

ONA ĆE NAS PREDSTAVLJATI NA EVROVIZIJI? Osvanuli šok REZULTATI pre polufinala, evo ko je zauzeo PRVO MESTO! (FOTO)

Foto: Vladimir Lukic, Nebojsa Mandic, Dragan Kadic, ATA Images, E-stock

Večeras se očekuje pravo uzbuđenje jer nas očekuje prvo polufinalno veče muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju '24" sa početkom u 21 čas na prvom programu RTS. Čak 28 kompozicija će se predstaviti i boriti za prvo mesto, a sada je došlo do preokreta.

Naime, prema poslednjim informacijama, pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica sa numerom "Gnezdo orlovo" je izbila na prvo mesto po kvotama kladionica, dok je do nedavno favoritkinja bila Teya Dora sa pesmom "Ramonda".

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica

Kako se može videti, na drugom mestu je Teya Dora sa pesmom "Ramonda", treće mesto je zauzela Konstrakta koja izvodi numeru "Novo, bolje", četvrto mesto Zorja sa pesmom "Lik u ogledalu" i na petom mestu Zejna sa pesmom "Najbolja".

Republika

Foto: printscreen

Pesma za Evroviziju kvote

Podsećanja radi, u obe polufinalne večeri takmičenja "Pesma za Evroviziju" predstaviće se po 14 kompozicija, a samo najboljih osam iz svakog polufinala će se boriti 2. marta u velikom finalu za pobedu. Tada će najbolja po glasovima publike i stručnog žirija predstavljati Srbiju na "Pesmi Evrovizije" u švedskom gradu Malme.

Inače, kako se navelo u saopštenju Radio-televzije Srbije, sav prihod od glasanja otići će u humanitarne svrhe.

Svoj deo prihoda od pristiglih SMS poruka tokom sva tri dana PZE 24, RTS će, po tradiciji, donirati onima kojima su podrška i pomoć najpotpotrebniji. Ove godine, kompletan RTS-ov prihod od SMS-a otići će Udruženju "Zvončica", za pomoć deci oboleloj od malignih i retkih bolesti - istakao je Javni servis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading