SKANDAL U BRAZILU: Maskota fudbalskog kluba SEKSUALNO UZNEMIRAVALA novinarku!

Autor:

Sport

27.02.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja je potresla fudbalski svet.

SKANDAL U BRAZILU: Maskota fudbalskog kluba SEKSUALNO UZNEMIRAVALA novinarku!

Foto: twitter.com

Brazilsku fudbalsku scenu uzdrmala je optužba novinarke Žizele Kumpel koja tvrdi da ju je maskota fudbalskog tima Internacional seksualno uznemiravala.

Incident se navodno dogodio nakon što je FK Internacional postigao pobedonosni gol na utakmici, kada je maskota poznata kao Saci neprimereno zagrlila Kumpel, gurajući joj glavu i gestikulirajući poljubac.

Kumpel je izjavila da je osetila znoj maskote kroz kostim tokom neželjenog zagrljaja, ostavljajući je zgroženom. Ona je optužila maskotu ne samo za ovaj čin, već je i oštro osudila njegovo ponašanje na društvenim mrežama, nazivajući ga "idiotom" i "kriminalcem".

 

 


Nakon što su optužbe stigle do kluba Internacional, oni su istražili incident i suspendovali maskotu, koja nosi klasični crveni dres i kapu kluba.

Internacional je izjavio da su predali snimke nadležnoj policijskoj stanici i da veruju da će sve činjenice biti adekvatno razjašnjene. Klub je takođe obećao punu saradnju s vlastima u rešavanju slučaja.

Žizela Kumpel je javno izrazila ogorčenje zbog ovog incidenta, ističući da je otišla do lokalne policijske stanice kako bi prijavila slučaj i da će se boriti da njene pritužbe budu pravilno adresirane kako se ovakve situacije ne bi ponavljale.

Ove uznemirujuće optužbe dolaze nakon utakmice između Internacionala i Gremia 25. februara.

Atmosferu slavlja nakon pobedonosnog gola ozbiljno je narušio ovaj incident, a klub je preduzeo korake kako bi se istražile optužbe i osiguralo da se ovakve situacije ne ponove u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading