KARLEUŠA SA ĆERKOM UHVAĆENA USRED KAFANE! Evo šta je pevačica radila sa naslednicom, sve šokirao jedan potez!

Autor:

Zabava

11.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i Nika su se opuštale za sve pare!

KARLEUŠA SA ĆERKOM UHVAĆENA USRED KAFANE! Evo šta je pevačica radila sa naslednicom, sve šokirao jedan potez!

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša otišla je u kafanu na porodični ručak, a glavna zvezda u provodu bila je njena naslednica Nika Tošić. Karleušu je posebno dirnula numera Tome Zdravkovića, "Noćas sam tužan, ciganko moja", pa je prosledila novčanicu ćerki da da muzičarima, dok se veselila i igrala uz pesmu. 

Ovaj gest je oduševio mnoge na društvenim mrežama, pa su ljudi mahom pisali da je Nika prizemno dete, koje nema komplekse, kao i da je lepo vaspitana. 

Foto: Instagram printscreen

Nika kitila muzičare u kafani

 

- Daj im ovo - vidi se kako Jelena govori ćerki na Instagram stoju, a njeni prijatelji su sve snimali mobilnim telefonima. 

Inače, juče je na Marakani održan 172. Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji je završen bez pobednika meča. Rezultat je bio 2:2, iako su oba najtrofejnija srpska kluba imala prednost u jednom trenutku. Mnoge poznate ličnosti pratile su meč, između ostalog i Duško Tošić, koji se ovih dana našao u centru novog skandala.

Foto: Instagram printscreen

Nika kitila muzičare u kafani

 

Duško je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio snimak sa derbija, koji je pratio sa svojom mezimicom. Naime, na Marakani se našla i njegova ćerka Nika Tošić, koja je takođe objavila snimak sa tribina. Nika je oko vrata imala Zvezdin šal, a inače je i zaljubljenica u fudbal, koji je jedno vreme trenirala.

Nika je često sa tatom posećivala umetnice, što u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

Inače, Duško se našao u centru skandala zbog objave njegove supruge Jelene Karleuše, koja je navela da je on od nje tražio da se ubije kad su u javnost dospele njene fotografije i snimci. Njenu objavu smo Osmog marta preneli u celosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jelena

11.03.2024 11:08

U kafani, neće valjda u biblioteci 😂