ŽELJKO OBRADOVIĆ KIPTEO OD BESA! Španci ga GADNO IZNERVIRALI: "Imaš dovoljno vremena da razmisliš o OVOM pitanju"!

Autor:

Sport

15.03.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da je poraz veoma uticao na trofejnog stručnjaka.

ŽELJKO OBRADOVIĆ KIPTEO OD BESA! Španci ga GADNO IZNERVIRALI: "Imaš dovoljno vremena da razmisliš o OVOM pitanju"!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pretrpeli su težak poraz od Barselone u gostima sa 94:76 u okviru 29. kola Evrolige. 

Najtrofenjiji stručnjak Evrope, Željko Obradović, vidno nervozan usled neuspeha, nije bio presrećan pitanjima španskih novinara. Jedno od pitanja je bilo da uporedi Barsu pod vođstvom Šarunasa Jasikevičijusa i komandom Rožera Grimaua, što je izazvalo burnu reakciju Partizanovog trenera. 

- Imaš ti dovoljno vremena da razmisliš o ovom pitanju i da daš neki odgovor? Neću da ti odgovorim na ovo pitanje. Barselona i ove i prošle sezone igra odlično i kandidati su i za Fajnal-for i za titulu prvaka Evrope. Isto je bilo i prošle sezone. Mi pričamo o Barseloni. Šta je njihov cilj Da li ima nešto drugo? Hoće titulu u svakom takmičenju, jednostavno je - rekao je besni Željko.

Foto: Starsport

Željko Obradović

Pre toga se osvrnuo na igru svoje ekipe u Kataloniji, i razlozima poraza. 

- Mi smo tri četvrtine igrali dobru košarku iako je početak drugog dela bio loš. Ne razumemo igru kako treba i imamo problem cele sezone da pravimo faulove kad nismo u bonusu i to je problem koji nas prati od poečtka iako stalno pričamo o tome. Pokušavam, pričam o tom aspektu u igri, ali nismo sposobni da to razumemo. Barselona je uz to sjajan tim koja igra tečno u napadu i dlai su lake poene iz kontranapda gde mi nismo znali ko koga treba da brani - dovršio je Željko. 

Partizan je ovim porazom dodatno otežao sebi borbu za plej-in. Tim iz Humske je na skoru 13-16 i nalazi se na desetom mestu Evrolige. Na ruku im ide ubedljiv poraz Valensije u Istanbulu od Fenerbahčea 118:88. Upravo tim iz Španije će biti glavni konkurent "parnom valjku" za doigravanje. Barselona je zabeležila pobedu broj 20 i sa devet poraza zauzima drugo mesto elitnog takmičenja.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading