MORAMO BITI FANTASTIČNI! Žoc: Ništa se nije promenilo, BARSELONA JE STRAVIČNA!

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana pred veliki izazov u Evroligi.

MORAMO BITI FANTASTIČNI! Žoc: Ništa se nije promenilo, BARSELONA JE STRAVIČNA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u okviru 29. kola Evrolige u četvrtak od 20.30 časova gostuju ekipi Barselone.

Tim povodom, svoja očekivanja izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

- Igramo protiv tima koji ima zaista veliki kvalitet, i igraju veoma dobro ove godine. Tim koji je sigurno među glavnim favoritima za fajnal for, i za osvajanje titule. Vraćajući se na početak Evrolige, kada smo igrali sa njima prvu utakmicu, ništa se tu nije promenilo previše, oni imaju stravičan kvalitet, i biće potrebno da se odigra fantastična utakmica, ako želimo neki povoljan rezultat - počeo je Obradović i osvrnuo se na povrede:

- Svi su okej. Male, sitne probleme imamo, ali ništa zabrinjavajuće. Svi su trenirali večeras, to hoću da kažem. 

Biće to ogroman izazov za "parni valjak".

- Nemamo razlog da se bavimo kalkulacijam. Mislim da treba da idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo ovo gostovanje, a onda posle igramo od pet zadnjih utakmica, četiri kod kuće, tako da treba ići iz utakmice u utakmicu. Posle Barselone duplo kolo. Baviti se kalkulacijama nikad nije dobro. Imaćemo neku jasniju situaciju tamo pred kraj, ali kako god, treba se boriti i probati do kraja ostati u igri za plej-in - dodaje proslavljeni stručnjak.

Nakon Barse, Partizan će biti domaćin.

- Logično je da voliš da igraš pred svojom publikom. Ali, mi smo i zadnju utakmicu u Milanu imali naših navijača, koliko god hoćete, i juče u Čačku fenomenalna atmosfera. Gde god smo išli imali smo izvanrednu podršku, ali je domaći teren domaći teren, upravo u tom smislu da nema putovanja. To je nešto što je recimo bitno za igrače - zaključio je Žoc.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading