NOVI REKORD PARTIZANA! Evroliga se POKLONILA grobarima! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crno-belih još jednom probili "zvučni zid".

NOVI REKORD PARTIZANA! Evroliga se POKLONILA grobarima! (VIDEO)

Foto: Starsport

Navijači Partizana već godinama unazad iznenađuju Evropu svojom neverovatnom podrškom timu u Evroligi.

Ovog puta, oni su postavili još jedan neobičan rekord koji je privukao pažnju zvanične stranice najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Naime, tokom nedavne utakmice u kojoj je Partizan savladao Efes 100:90, grobari su stvorili atmosferu koja je rezultirala bukom od neverovatnih 96,93 decibela, čime su zauzeli prvo mesto na listi najglasnijih navijača u Evroligi.

Arenu su preplavili navijači čiji je navijački duh nadmašio očekivanja. Njihova podrška je bila ključna u trijumfu nad bivšim prvakom Evrope, a ovaj podatak samo potvrđuje koliko je njihova podrška važna za tim Željka Obradovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BKT Sport (@bkt.sport)

 

Očekuje se da će se ova atmosfera samo nastaviti i poboljšati kako sezona bude odmicala, posebno jer se pred Partizanom nalazi borba za plasman u plej-of ili plej-in.

Košarkaši kluba iz Humske u petak gostuju Armaniju u Milanu, kojeg su savladali na svom parketu u prvom meču 82:69, iako su u jednom trenutku imali zaostatak od 15 poena.

Utakmica se igra u petak od 20 časova i 30 minuta, a možete je pratiti uživo u tekstualnom prenosu na portalu Republika.rs.

Crno-beli su trenutno na skoru od 13 pobeda i 14 poraza, po čemu deli deseto mesto sa Valensijm, dok Olimpija iz Milana ima 11 trijumfa uz 16 neuspeha i nalazi se na 16. poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading