VEST KOJU GROBARI DUGO ČEKAJU! Obradović PROGOVORIO o novom UGOVORU! "Ne verujem da ću..."!

Autor:

Sport

06.03.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak otkrio planove u budućnosti.

VEST KOJU GROBARI DUGO ČEKAJU! Obradović PROGOVORIO o novom UGOVORU! "Ne verujem da ću..."!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana igraju protiv Olimpije iz Milana na gostujućem terenu u petak od 20.30, a pred put u Milano, crno-beli su odradili trening, gde je govorio i trener regionalnog šampiona Željko Obradović o onome što zanima sve grobare.

Na pitanje da li će produžiti ugovor sa matičnim klubom i ostati u Humskoj kaže:

- Ne mogu u ovom trenutku da govorim o tome. Rekao sam ono što je suština svega. Kada sam završio rad u Panatinaikosu, posle 13 godina sam uzeo slobodnu godinu. Kada sam u Feneru završio posle sedam godina – takođe sam uzeo slobodnu godinu - rekao je Obradović za beogradske medije i dodao:

Foto: Starsport

 

- Ne verujem da ću posle Partizana ići u neki drugi klub, sigurno neću raditi godinu dana – kako će to da izgleda, da li ću nastaviti ovde, vreme ispred nas će pokazati - istakao je trener Partizana.

Podsetimo, pred meč sa Armanijem, trofejni stručnjak skenirao je mogućnosti italijanskog šampiona, kojeg su crno-beli pobedili u Areni rezultatom 82:69.

- Inače, priča o Milanu kao ekipi koja u zadnjih pet utakmica podigla prosek šuteva za tri poena, sa nekih 25 pokušaja su otišli na 32. Karakteristika njihove igre je da imaju četvorke i petice koji su sposobni da šutiraju za tri poena, oni su bitni spoljni igrači koji sve kreiraju i sem Kajla Hajnsa svi ostali su sposobni da šutiraju za tri poena. To su glavne stvari na koje moramo da obratimo pažnju, plus prisetiti se svega onoga što su uradili u prvoj utakmici kada su bili dominantni i dobili s 15 razlike, pa smo mi uspeli da u završnici okrenemo utakmicu, pa čak i da ne bude neizvesna - konstatovao je Željko ObradovićŽoc.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading