PRIJAJU MU POBEDE! Anđušić pred Armani: ATMOSFERA JE SUPER!

Autor: M. M.

Sport

07.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan u petak gostuje u Milanu.

PRIJAJU MU POBEDE! Anđušić pred Armani: ATMOSFERA JE SUPER!

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

Košarkaši Partizana posle pauze ostvarili su dve pobede sa postignutih 100 i više poena, a jedan od ključnih igrača bio je Danilo Anđušić.

Ono što predstoji je meč protiv Armanija u petak od 20.30 u Evroligi.

- Veoma iskusna ekipa, ali još ne znamo u kojem će sastavu da nastupe jer su u poslednje vreme imali problema sa povredama. Ali bez obzira na to ko igra, to su iskusni i kvalitetni igrači. Ove sezone igraju dosta promenljivo, ali pošto im je ova utakmica važna za priključak za plej-of, mislim da će da odigraju kvalitetno. Uz to su i domaćini i moramo da prikažemo našu najbolju igru, da bismo uspeli da dođemo do pobede - rekao je Anđušić i dodao:

Atmosfera je super, naravno da je bolje kada se pobeđuje. Sve je drugačije i pozitivnije i nadam se da ćemo da nastavimo u tom ritmu. Razlog su dve vezane pobede, prvo nad Anadolu Efesom, pa nad Cedevita Olimpijom. Posle serije loših rezultata usledile su dva važna trijumfa. Protiv Cedevite je bilo i pada, ali je prednost ipak sačuvana do kraja.

Svestan je da ekipa ulazi u ključni period sezone.

- Svima nam je prijala ova pauza, da se resetujemo da se vratimo motivisaniji. Promenilo se to što znamo da je svaka utakmica sada kao finale. I u ABA ligi i Evroligi, za drugo mesto, odnosno za plej-of. I iz tog razloga smo svi još više motivisaniji. Spremni smo, imamo kvalitet i znam da imamo i taj timski duh. I to je bitno za dobre rezultate i opet kažem, pozitivnije je posle važnih pobeda, nego kada se gubi. Nadam se nastavku dobrih rezultata i igara. Posle toga će sve biti lakše - zaključio je Danilo Anđušić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading