ŠOKANTNO PISMO ZGROZILO SVET! Majka SLAVNOG fudbalera PRIZNALA - "Moj sin godinama psihički i fizički ZLOSTAVLJA ŽENE"!

Autor:

Sport

15.03.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se velika prašina posle objave nemačkih medija.

ŠOKANTNO PISMO ZGROZILO SVET! Majka SLAVNOG fudbalera PRIZNALA - "Moj sin godinama psihički i fizički ZLOSTAVLJA ŽENE"!

Foto: Tanjug/AP

U nedavnom otkriću nemačkog lista "Spiegel", u javnost je procurilo pismo koje je majka proslavljenog fudbalera Džeroma Boatenga poslala berlinskom advokatu, a koje otkriva tragičan događaj koji je potresao Nemačku pre tri godine.

Pismo, napisano u njihovom domu, optužuje Boatenga za godine psihičkog i fizičkog zlostavljanja žena, uz šokantne detalje koji su isplivali na površinu.

Majka nekadašnjeg asa Bajerna iz Minhena je zamolila advokata da se pozabavi ponašanjem svog sina, posebno imajući u vidu nedavni tragični samoubistvo Kasje Lenhardt, implicirajući Boatenga u događaje koji su prethodili njenom smrti.

- Moj sin godinama psihički i fizički zlostavlja žene. Sada je Kasia Lenhardt oduzela sebi život, a on se još uvek ne suočava s posledicama za svoje ponašanje - stoji u vapaju Boatengove majke, koja je prijavila svog sina advokatima.

 Potvrda berlinskog advokata koji je radio na slučaju dodatno produbljuje ozbiljnost situacije, ukazujući na to da je Lenhardt planirala da preduzme pravne mere protiv Boatenga, pre svoje tragične odluke da okonča svoj život.

I pored ovih teških optužbi, Boateng, koji je osvojio devet titula Bundeslige, nastavlja sa uspešnom fudbalskom karijerom, trenutno igrajući za italijansku Salernitanu.

Paralela između njegovih sportskih trijumfa i ozbiljnih optužbi i tragičnih događaja postavlja pitanja o odgovornosti i posledicama za njegova navodna dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading