NEMAC PAVLOVIĆ SE OGLASIO: Hvala FSS jer se trudio! SRPSKO I NEMAČKO SRCE biju u mojim grudima!

Autor: M. M.

Sport

14.03.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Bajerna, ipak, izabrao zemlju u kojoj je rođen.

NEMAC PAVLOVIĆ SE OGLASIO: Hvala FSS jer se trudio! SRPSKO I NEMAČKO SRCE biju u mojim grudima!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Pavlović

Fudbalski savez Srbije nije uspeo da privoli Aleksandara Pavlovića iz Bajerna da zaigra za "orlove", pošto je mladi i perspektivni fudbaler nakon poziva selektora Nemačke reprezentacije Julijana Nagelsmana odlučio da izabere "pancere".

Aleksnadar Pavlović se našao na spisku umesto povređenog klupskog kolege za mečeve 23. marta sa Francuskom i tri dana kasnije sa Holandijom.

- Veoma sam srećan što sam pozvan u seniorsku reprezentaciju Nemačke. Moj plan je bio da odluku između Nemačke i Srbije donesem posle Evropskog prvenstva ove godine. Ali, morao sam da odlučim momentalno - rekao je Pavlović koji je pre 19 godina rođen u nemačkom gradu Minhenu, pa dodao:

- Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije, koji je uložio veliki trud zbog mene. U mojim grudima biju dva srca: moja majka je Nemica, a moj otac Srbin. Zato moju odluku ne bi trebalo tumačiti kao da je protiv reprezentacije Srbije, nego u korist Nemačke. Rođen sam i odrastao u Minhenu, celu moju fudbalsku karijeru sam proveo u Bajernu i jedva čekam utakmice u dresu selekcije Nemačke.

On je ove sezone u dresu slavnog Bajerna odigrao 12 utakmica i postigao je dva gola i dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading