BAJERN SE RAZGOROPADIO! Čak OSAM GOLOVA u mreži Majnca!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejn het-trikom junak trijumfa - 8:1.

BAJERN SE RAZGOROPADIO! Čak OSAM GOLOVA u mreži Majnca!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn i Džamal Musijala

Fudbaleri Bajerna su danas priredili pravu goleadu na svom terenu, pobedivši ekipu Majnca rezultatom 8:1 u meču 25. kola Bundeslige. Ova ubedljiva pobeda može značiti preokret za Bavarce u ovoj sezoni.

Hari Kejn se istakao kao trostruki strelac, postigavši golove u 13, 47. i 70. minutu. Još jedan ključni igrač bio je Leon Gorecka, koji je takođe bio veoma efikasan sa dva gola postignuta u 20. i drugom minutu nadoknade vremena. Ova efikasna igra donela je veliku radost navijačima Bajerna.

Ovom ubedljivom pobedom, Bajern je potvrdio svoje drugo mesto na tabeli Bundeslige sa 57 bodova. U narednom kolu, Bajern će gostovati ekipi Darmštata, dok će Majnc dočekati Bohum. Ovi mečevi bi mogli da budu ključni za dalji tok sezone, pošto vodeći Bajer iz Leverkuzena ima kolosalnu prednost.

Prethodno, bavarski gigant je u Ligi šampiona najavio bolje. Sredinom nedelje izabranici Tomasa Tuhela izborili su plasman u četvrtfinale, nakon što su u dvomeču osmine finala eliminisali Lacio. Nakon 1:0 za domaće u Rimu, u revanšu na Alijanc Areni bilo je 3:0. Žreb je 15. marta.


Pored ove spektakularne pobede Bajerna, ostali rezultati današnjih utakmica 25. kola Bundeslige su sledeći: Augsburg je pobedio Hajdenhajm rezultatom 1:0, dok su Borusija (M) i Keln remizirali rezultatom 3:3. Lajpcig je takođe zabeležio pobedu rezultatom 2:0 nad ekipom Darmštata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading